Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Φωτήλας: Το Ποτάμι έχει τελειώσει, θέλω να πάω στη ΝΔ - Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το Ποτάμι γνωστοποίησε ο βουλευτής


Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το Ποτάμι και να πάει στη ΝΔ ...
γνωστοποίησε για μια ακόμη φορά ο βουλευτής Ιάσων Φωτήλας με συνέντευξή του στον Βήμα fm. Μάλιστα ο κ. Φωτήλας συνόδευσε τη σχετική του αναφορά με ευθείες βολές κατά του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο βουλευτής του Ποταμιού, απαντώντας σε ερώτηση αν σκέφτεται να πάει στη Νέα Δημοκρατία, απάντησε επί λέξει: «το σκέφτομαι, το Ποτάμι δεν μου δίνει άλλες δυνατότητες» διευκρινίζοντας ότι δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση αλλά δεν πρόκειται να χτυπήσει την πόρτα.





«Οι βουλευτές του Ποταμιού ανησυχούν. Όλοι έχουν κάτι στο μυαλό τους», συνέχισε ο κ. Φωτήλας για να καταλήξει: «Έχω πει στον Θεοδωράκη ότι η αυτόνομη πορεία του Ποταμιού έχει τελειώσει. Πρέπει να συνεργαστεί. Δεν μπορεί όμως από τη μια να έχει ξεκινήσει διάλογο με το ΠΑΣΟΚ και από την άλλη να χαιρετίζει το μεταρρυθμιστικό λόγο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η ζευγάς, ζευγάς η παππάς, παππάς. Νομίζω ότι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίσει τον μεταρρυθμιστικό του λόγο απέναντι στον εφιάλτη, μπορεί να πάρει την αυτοδυναμία»..

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs