Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Δεν την σταματά τίποτα την Αθηνά Ωνάση! Θα κατασπαράξει τον Ντόντα


Τεταμένες είναι οι σχέσεις της Αθηνάς Ωνάση και του πρώην συζυγού της Αλβάρο Ντε Μριάντα Νέτο, αφού δεν συμφωνούν σε...
τίποτα σε ότι έχει να κάνει με το διαζύγιό τους αλλά καταφεύγουν στο δικαστήριο ακόμα και για το ποιος θα αναλάβει τα οικιακά ζώα, όπως τα σκυλάκια και τους παπαγάλους τους.

Στη δίκη για το διαζύγιό τους – που αναβλήθηκε για τον Μάρτιο του 2017 – αναμένεται να λύσουν δικαστικά και τις διαφορές τους σε ότι έχει να κάνει με το πού θα μένουνε, πώς θα διαχειριστούν τα κατοικίδιά τους, τα άλογά τους, τους στάβλους τους, το αν η κόρη του Αλβάρο θα εξακολουθήσει να λαμβάνει επιδόματα από την Αθηνά κτλ.

Σύμφωνα μάλιστα με το περιοδικό Epoca της Βραζιλίας, η Αθηνά Ωνάση ζήτησε να σταματήσει να πληρώνει δίδακτρα για το πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο της κόρης του εν διαστάσει συζύγου της, αλλά το αίτημά της απορρίφθηκε από το δικαστήριο.




Σύμφωνα με την Page Six της New York Post, η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση ζήτησε τις νομικές συμβουλές και τη συνδρομή ενός από τους εμβληματικότερους δικηγόρους των ΗΠΑ σε πολύκροτες υποθέσεις διαζυγίων.

Πρόκειται για τον 77χρονο Robert Cohen, ο οποίος ειδικεύεται στα διαζύγια των διασήμων έχοντας εκπροσωπήσει στο παρελθόν την Ιβάνα Τραμπ (πρώην σύζυγο του υποψήφιου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ) αλλά και τον Κρις Ροκ σημειώνει η Post.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Julia Marsh ο ο δικηγόρος βρέθηκε στο Βέλγιο, όπου κατοικεί τελευταία η Αθηνά Ωνάση, για να ξεκινήσουν τον πόλεμο ενάντια στον άνδρα που την πρόδωσε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs