Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Τι φοβόταν η εισαγγελέας - Είχε προειδοποιήσει την Αστυνομία


Επιστολή στην Ελληνική Αστυνομία είχε στείλει λίγες μέρες πριν την χτεσινοβραδινή επίθεση, η εισαγγελέας εφετών Γεωργία Τσατάνη...
, με την οποία προειδοποιούσε ότι μπορεί να γίνει στόχος επίθεσης και ζητούσε να μην αποσυρθούν οι αστυνομικοί που τη φρουρούσαν.

Η κα Τσατάνη ζητούσε την ανάκληση της σχετικής απόφασης του υπ. Προστασίας του Πολίτη, εξηγώντας πως είχε επέμβει ακόμη και η αντιτρομοκρατική «δια ύποπτον παρακολούθηση ατόμων έξωθεν της κατοικίας μου, όπως επίσης και δια αποστολήν υπόπτου δέματος έξωθεν της θύρας εισόδου της οικίας μου».

Στην επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα το protothema.gr, η κα Τσατάνη έγραφε ακόμη: «Το τελευταίο εξάμηνο έχουν κληθεί οι αστυνομικοί της ασφάλειας μου κατόπιν επείγοντος αιτήματος του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και έχουν λάβει οδηγίες από την προϊσταμένη αρχή για την επαύξηση των μέτρων ασφαλείας μου και την εντατικοποίηση της παρακολουθήσεως όλου του προγράμματος των κινήσεων μου δια λόγους που αφορούν εις την προστασίαν της ζωής μου και της σωματικής μου ακεραιότητας όπως και πράττουν ανελλιπώς».

Google+ Followers