Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Επιδειξίας παρενοχλεί διάσημες παρουσιάστριες στο Facebook


Στέλνει φωτογραφίες με τα γεννητικά του όpγανα και βίντεο την ώρα που ...
αuνανίζεται κοιτώντας τη φωτογραφία τους.

Εφιάλτης έχει γίνει για διάσημες κυρίες ο χρήστης που εμφανίζεται αρχικά ως απλός θαυμαστής και στη συνέχεια εξελίσσεται σε ιντερνετικό stoker, που όχι μόνο ακολουθεί και σχολιάζει κάθε τους ανάρτηση, αλλά όταν αυτές δεν του απαντάνε σχολιάζει με χυδαίο τρόπο κάτω από τις φωτογραφίες τους ή -ακόμη χειρότερα- τους στέλνει φωτογραφίες με τα γεννητικά του όpγανα και βίντεο την ώρα που αuνανίζεται κοιτώντας τη φωτογραφία τους.

Ο συγκεκριμένος κυκλοφορεί στο Facebooκ με το όνομα «G.P.»… και συνήθως κάνει αίτημα φιλίας σε μοντέλα, δημοσιογράφους, ηθοποιούς, τραγουδίστριες και κοσμικές κυρίες.

Εχει ιδιαίτερη αδυναμία σε εκείνες που εργάζονται στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, ενώ ακόμη και όταν τον μπλοκάρουν δημιουργεί νέο προφίλ, με άλλο όνομα, και έτσι τις ακολουθεί ξανά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo παρουσιάστρια είναι έτοιμη να προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Όπως η ίδια αναφέρει έχει δεχθεί και διαδικτυακές απειλές από τον συγκεκριμένο άνθρωπο όπως και φωτογραφίες και βιντεάκια που ο ίδιος γυρίζει.

Google+ Followers