Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Στην Ελλάδα το Falcon 8Χ - Σε ελληνική εταιρεία το πρώτο μεγαλύτερο business jet του κόσμου


Όσο και εάν φαίνεται περίεργο, στον τομέα των υπερπολυτελών ιδιωτικών πτήσεων, η Ελλάδα δεν είναι...
ουραγός. Αντιθέτως, μάλιστα, το πρώτο Falcon 8Χ, το μεγαλύτερο business jet του κόσμου, με μήκος καμπίνας 24,5 μέτρων και τόση αυτονομία καυσίμων ώστε να κάνει με άνεση το δρομολόγιο Αθήνα-Νέα Υόρκη χωρίς στάση για ανεφοδιασμό, ανήκει ήδη στον στόλο της Amjet Executive.

Η Amjet που επιχειρεί στην Ελλάδα παρέλαβε πριν από μερικά 24ωρα το εκπληκτικό τρικινητήριο τζετ της Dassault και πλέον είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που διαθέτει το ιπτάμενο ανάκτορο Falcon 8Χ.


Πρόκειται για ένα αεροσκάφος κορυφαίας τεχνολογίας, το οποίο, αναλόγως της διαμόρφωσης του θαλάμου επιβατών, μπορεί να μεταφέρει από 8 έως 19 άτομα. Σε μια προσπάθεια να ικανοποιηθούν ακόμη και οι πιο απαιτητικοί πελάτες της, η Dassault έχει προβλέψει 30 διαφορετικές εκδοχές της διευθέτησης των καθισμάτων, των ανέσεων και των βοηθητικών χώρων. Μπορεί να πετάξει με μέγιστη ταχύτητα 1.156 χλμ./ώρα και η εμβέλειά του είναι 15.881 χλμ.Με το Falcon 8Χ η Amjet Executive θα μεταφέρει εκλεκτούς πελάτες της από την Αθήνα ή το Παρίσι προς την Νέα Υόρκη.


Δείτε σχετικά βίντεο:


Google+ Followers