Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Η Mariah Carey στα κρύα του λουτρού - Ο αρραβώνας χάλασε μέσα σε 10 μήνες


Ο James Parker έχει φυσικά τον τρόπο του και δεν είχε κανένα πρόβλημα να φανεί ...
γενναιόδωρος με την Mariah Carey και να της επιτρέψει να κρατήσει το δαχτυλίδι αρραβώνων που τις είχε χαρίσει και κόστιζε, 10 εκατομμύρια δολάρια!

Η σχέση τους τελείωσε. Ο αρραβωνιαστικό της της τραγουδίστριας και ιδιοκτήτης καζίνο, James Parker, την άφησε στα κρύα του λουτρού, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα του αυστραλιανού Τύπου, δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα, να της αφήσει το δαχτυλίδι των αρραβώνων που του κόστισε το (υπέρογκο) ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.


Άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού. Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο λόγος του χωρισμού έχει να κάνει με το νέο ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστεί η τραγουδίστρια. Ο Parker ήταν αντίθετος με την απόφασή της να συμμετέχει σε αυτό το σόου και κυρίως ήταν αντίθετος με το γεγονός ότι θα έβγαινε προς τα έξω η προσωπική τους ζωή. «Ήταν κάτι που τον ενοχλούσε αφόρητα».





Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο μετά από ένα χρόνο σχέσης. Η Mariah είχε βρει στο πρόσωπο του Parker τη σταθερότητα και την ασφάλεια που αναζητούσε.



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs