Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

«Χαλασμός» στην Πάτρα από την κακοκαιρία - Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα σε γέφυρα - Έπεσαν δέντρα στο Μεσολόγγι (Photos, Video)


Τα προβλήματα από την κακοκαιρία έκαναν την εμφάνισή τους στην Δυτική Ελλάδα, όπως στην Πάτρα, και στο...
Μεσολόγγι.

Στην Πάτρα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, η σφοδροί άνεμοι που πνέουν ξήλωσαν πινακίδα η οποία έπεσε πάνω σε όχημα στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Φιλοποίμενος στο κέντρο της πόλης.


Επίσης στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου στη διασταύρωση του Λάππα, δέντρο έπεσε λόγω των ισχυρών ανέμων και της έντονης βροχόπτωσης.

Προβλήματα και στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου με πτώσεις χωμάτων.Τόσο ο Δήμος Πατρέων όσο και η Περιφέρεια βρίσκονται σε επιφυλακή.


Στο μεταξύ, λόγω της κακοκαιρίας έπεσαν δέντρα και στο Μεσολόγγι, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία έξω από την πόλη.

Η Πυροσβεστική επενέβη άμεσα και απομακρύνθηκε το δέντρο με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να αποκατασταθεί πριν λίγα λεπτά.

Στην Πάτρα, εξάλλου, τις τελευταίες ώρες έχει "σπάσει" το τηλεφωνικό κέντρο του "100", από πολίτες που καλούν ζητώντας την επέμβαση των αρχών για την απόφραξη φρεατιών, υπό τον φόβο πλημμυρών.Απροσπέλαστοι είναι πολλοί δρόμοι στο κέντρο και στην ευρύτερη περιφέρεια της Πάτρας, καθώς ο όγκος βροχής που πέφτει, είχε ως αποτέλεσμα την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, στην γέφυρα του Μιντιλογλίου, βρίσκονται εγκλωβισμένα Ι.Χ, καθώς το σημείο έχει μετατραπεί σε λίμνη, ωστόσο δεν υπάρχει κίνδυνος για τους επιβάτες τους.

Πηγή: Tempo24

Google+ Followers