Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Πώς σε 10 χρόνια θα πετάμε δωρεάν


Η Ryanair θα μπορούσε να αρχίσει να προσφέρει στους πελάτες της δωρεάν πτήσεις στο...
εγγύς μέλλον, σύμφωνα με όσα ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε σε συνέδριο στο Λονδίνο.

Η χαμηλού κόστους ιρλανδική αεροπορική, θα μπορούσε να προσφέρει ταξίδια σε μηδενικό κόστος για τον πελάτη μέσα στα επόμενα πέντε με δέκα χρόνια, σύμφωνα με το αφεντικό της Michael O'Leary. Οι δηλώσεις του έρχονται λίγο αφότου η αεροπορική εταιρεία παρουσίασε κέρδη ρεκόρ φέτος.

Στο συνέδριο αεροδρομίων, ο O'Leary είπε πως η Ryanair θα μπορούσε να κάνει τέτοιες γενναιόδωρες προσφορές αντλώντας τα κέρδη της από τα διαμοιραζόμενα έσοδα (μερικώς από τα καταστήματα και τις υπηρεσίες λιανικής) στα αεροδρόμια στα οποία πετάει.

«Η πρόκληση για μας στο μέλλον είναι να κρατήσουμε την πορεία των αεροπορικών ναύλων προς τα κάτω», είπε. «Έχω αυτό το όραμα ότι μέσα στα επόμενα πέντε έως δέκα χρόνια ότι οι αεροπορικοί ναύλοι για την Ryanair θα είναι δωρεάν, οπότε οι πτήσεις θα είναι πλήρεις, και εμείς θα πρέπει να βγάζουμε τα χρήματά μας από την κατανομή των εσόδων από το αεροδρόμιο."

Ο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους έχει ήδη προχωρήσει σε μια σειρά καθέτων μειώσεων των τιμών, καθώς πλησιάζει η εορταστική περίοδος.






Η Ryanair προσφέρει με ευκολία γενναιόδωρες προσφορές, όπως δωρεάν εισιτήρια για μια μέρα, επειδή έχει λάβει μια σειρά από ελκυστικά προσφορές από τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια, σύμφωνα με τον O'Leary.

Όπως ανέφερε οι οικονομικές συνθήκες είναι επίσης θετικές, με τους φόρους στα εισιτήρια να μειώνονται σταδιακά. 

Ο μέσος όρος των ναύλων μειώθηκε κατά 10% από τον Απρίλιο έως και τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Οι μέσες τιμές των εισιτηρίων αναμένεται να μειωθούν κατά 13 έως 15% από τώρα και μέχρι τον Μάρτιο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs