Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

Απήγαγαν για λύτρα και βίασαν 17χρονο Πακιστανό - Συνελήφθησαν και οδηγούνται στη Δικαιοσύνη


Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση...
αρπαγής 17χρονου υπηκόου Πακιστάν, που διαπράχθηκε στις 13/10/2016 στην περιοχή της Αρτέμιδας.

Δράστες είναι τρείς υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 17, 24 και 30 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν στις 1/11/2016. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού, της ληστείας, της εκβίασης και της απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης, κατά συναυτουργία και κατά συρροή καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων ενώ επιπλέον ο 30χρονος κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 13/10/2016 οι δράστες απήγαγαν τον 17χρονο από την περιοχή της Αρτέμιδας και απαιτούσαν από τους οικείους του την καταβολή, αρχικά, του χρηματικού ποσού των 50.000 ευρώ, το οποίο στη συνέχεια μείωσαν στις 6.000 ευρώ, απειλώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα τον σκοτώσουν. Ακολούθως, στις 19/10/2016 και έπειτα από καταβολή 5.000 ευρώ, από τον πατέρα του θύματος σε Τράπεζα του Πακιστάν, οι απαγωγείς απελευθέρωσαν τον 17χρονο στην περιοχή του Μαρκόπουλου.
Περαιτέρω από την έρευνα, προέκυψε ότι οι δράστες κατά τη διάρκεια της κράτησης, προέβησαν στην σεξουαλική κακοποίηση του θύματος. Ύστερα από συνδυαστική ανάλυση των συλλεχθέντων στοιχείων και έπειτα από εκτεταμένη έρευνα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες στην περιοχή της Αρτέμιδας, καθώς επίσης και τους δύο χώρους κράτησης στο Μαρκόπουλο και στον Βραυρώνα και να τους συλλάβουν.

Η δικογραφία, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση στον Ανακριτή.

Google+ Followers