Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Φλόριντα: Φρίκη από τη δικογραφία για τον 19χρονο κανίβαλο-Τι είπε στους αστυνομικούς φτύνοντας ανθρώπινη σάρκα


«Βοηθήστε με, έφαγα κάτι άσχημο», είπε στους αστυνομικούς φτύνοντας ένα κομμάτι ανθρώπινης σάρκας ήταν...
το πρώτο που ανέφερε ο 19χρονος Όστιν Χαρούφ όταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν το σπίτι του 59χρονου Τζον Στίβενς και της γυναίκας του, της 53χρονης Μισέλ Μισκόν, στην Τεκουέστα της Φλόριντα, τους οποίους μόλις είχε σκοτώσει και έτρωγε ο 19χρονος.


Αποκαλυπτικά και γεμάτα φρίκη είναι τα έγγραφα της δικογραφίας που είδαν το φως της δημοσιότητας. 

Ο φοιτητής κατηγορείται για ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού.


Οι διωκτικές αρχές τονίζουν πως θα επιδιώξουν να απαγγελθούν στον Χαρούφ κατηγορίες για ανθρωποκτονία σε πρώτο βαθμό, που θα τον φέρουν αντιμέτωπο με την θανατική ποινή. 




Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, βρήκαν τον δράστη, πρώην αθλητή του αμερικάνικου ποδοσφαίρου και παλαιστή με τα εσώρουχα του, να μιμείται φωνές ζώων και να δαγκώνει το πρόσωπο του θύματος στην είσοδο parking. Ο ίδιος παρακάλεσε τους αστυνομικούς να τον σκοτώσουν αφού τον τράβηξαν από το σώμα του Στίβενς. 


«Πυροβολήστε με τώρα, αξίζω να πεθάνω», είπε. Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών ( FBI) πραγματοποιεί έρευνες για να εξακριβωθεί κατά πόσο ο δράστης βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, ενώ ο πατέρας του τονίζει πως ο οισοφάγος του γιου του είχε καεί από τα ναρκωτικά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs