Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Κάποιοι ξέχασαν 3 Boeing στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ!


Τους ψάχνουν με αγγελία

Κάθε αεροδρόμιο έχει γραφείο απολεσθέντων, για τα αντικείμενα...
που μπορεί να χάσει ή να ξεχάσει κάποιος επιβάτης. Τα συγκεκριμένα αντικείμενα όμως, σίγουρα δεν χωρούν εκεί.

Πρόκειται για τρία Boeing 747, που κάποιοι ξέχασαν στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ. Τα αεροσκάφη προφανώς έχουν εγκαταλειφθεί εκεί και οι διαχειριστές του αεροδρομίου αναγκάστηκαν να βάλουν μία περίεργη αγγελία σε εφημερίδα της Μαλαισίας, αναζητώντας τους ιδιοκτήτες.

«Αν δεν τα παραλάβετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία της παρούσης ανακοίνωσης, διατηρούμε το δικαίωμα να τα πουλήσουμε ή να τα διαθέσουμε αλλιώς, υπό τους κανονισμούς της Μαλαισίας», προειδοποιεί η αγγελία, που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα στην εφημερίδα «The Star».

Το αεροδρόμιο προσπαθεί να έρθει σε επαφή με τους τελευταίους γνωστούς ιδιοκτήτες των αεροσκαφών, χωρίς όμως επιτυχία, όπως δήλωσε στο AFP ο Zainol Mohd Isa, γενικός διευθυντής της Sepang, που διαχειρίζεται την εγκατάσταση. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ιδιοκτήτες είναι από το εξωτερικό, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. «Δεν ξέρω γιατί δεν ανταποκρίνονται. Θα μπορούσαν να είναι πολλοί οι λόγοι. Μερικές φορές αυτό γίνεται επειδή δεν έχουν χρήματα για να συνεχίσουν», πρόσθεσε.Το αεροδρόμιο δεν θέλει μόνο να... ξεφορτωθεί τα Boeing, αλλά και να πληρωθεί από τους ιδιοκτήτες για τις χρεώσεις προσγείωσης, παρκαρίσματος και άλλες. Αν αυτό δεν συμβεί ως τις 21 Δεκεμβρίου, τότε τα αεροσκάφη θα πουληθούν σε δημοπρασία ολόκληρα ή θα διαλυθούν και θα πουληθούν ως... παλιοσίδερα.

Αυτήν τη φορά πρόκειται για δύο επιβατικά αεροσκάφη και ένα εμπορικό, αλλά το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ έχει αντιμετωπίσει ξανά ανάλογες περιπτώσεις. Την τελευταία δεκαετία έχουν εγκαταλειφθεί εκεί αρκετά άλλα αεροσκάφη, κυρίως μικρά.

Google+ Followers