Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Μητέρα βουτάει σε παγωμένη λίμνη το 3 μηνών μωρό της για να το… σκληραγωγήσει (Video )


Η ίδια λέει ότι αυτό του κάνει καλό και θα το βοηθήσει στο μέλλον να μην αρρωσταίνει. Η λίμνη είναι παγωμένη και η εξωτερική θερμοκρασία...
είναι πολλούς βαθμούς υπό το μηδέν, αφού έχει χιονίσει.

Το όνομα της μητέρας είναι Νταιάνα. Είναι Ρωσίδα και μένει στην πόλη Ούφα. Η Νταιάνα έγινε μητέρα πριν από τρεις μήνες. Στην οικογένεια της έχουν μια παράδοση. Όταν πέφτει η θερμοκρασία και πριν παγώσουν τα νερά, να παίρνουν τα νεογέννητα μωρά και να τα βουτούν στη λίμνη. Αυτό πιστεύουν ότι θα θωρακίσει τον οργανισμό τους και δεν θα αρρωσταίνουν.


Η Νταιάνα λοιπόν αποφάσισε να τηρήσει την παράδοση. Πήρε το 3 μηνών γιο της τον Ακίμ. Τον ξέντυσε, ξεντύθηκε και εκείνη και βούτηξαν μαζί στη λίμνη. Ο καιρός ήταν μουντός και κρύος, ενώ είχε χιονίσει κιόλας.



Η Νταιάνα δεν φοράει μαγιό αλλά ένα κομπινεζόν, κρατάει το μωράκι στην αγκαλιά γυμνό, κατεβαίνει λίγα σκαλοπάτια και βουτάει στην παγωμένη λίμνη. Στη συνέχει πιάνει το μωράκι και το βυθίζει και εκείνο. Το σοκ είναι τεράστιο για τον οργανισμό του. 


Του κόβεται η ανάσα. Και στη συνέχεια προσπαθεί να αναπνεύσει και κλαίει. Βέβαια μη φανταστείτε ότι παραμένει μέσα στη λίμνη, για ώρα. Μια που το βουτάει η μητέρα του ίσα για να πάθει σοκ, μια που βγαίνει. Έξω την περιμένουν φίλοι και μέλη της οικογένειας της οι οποίοι ντύνουν το παιδί με βαριά ρούχα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs