Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Μητέρα μένει για 5η φορά έγκυος! Ένας Υπέρηχος όμως αποκαλύπτει τη Σοκαριστική αλήθεια…


H κάτοικος του Τέξας Keri McCartney ήταν 23 εβδομάδων έγκυος όταν μαζί με τον σύζυγό της και τα τέσσερα παιδιά τους πήγαν στο ιατρείο του γυναικολόγου για .....
ένα υπερηχογράφημα.

Ήθελαν ως οικογένεια να μάθουν το φύλο του νέου τους μωρού – αλλά αυτό που υποτίθεται ότι ήταν μια μέρα χαράς και ενθουσιασμού γρήγορα μετατράπηκε σε εφιάλτη που θα απαιτούσε από την Keri να γεννήσει το ίδιο μωρό δύο φορές.

Εκείνη την ημέρα, οι γιατροί ανακάλυψαν μια μάζα στο μέγεθος ενός γκρέιπφρουτ που αναπτύσσονταν στο αγέννητο μωρό κοριτσάκι. Ο όγκος ήταν γεμάτος με αιμοφόρα αγγεία και αντλούσε αίμα από το μωρό.

Αν και δεν ήταν καρκινικός, ήταν ωστόσο θανατηφόρος. Οι γιατροί δεν είχαν ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο, είναι ένα φαινόμενο τόσο σπάνιο που συμβαίνει μόνο μία φορά στις 400.000 γεννήσεις.

Η οικογένεια McCartney αναζήτησε βοήθεια στο Κέντρο Φροντίδας Εμβρύων του Τέξας ώστε να αναλάβει την επικίνδυνη προγεννητική χειρουργική επέμβαση. Σε τέτοιου είδους επεμβάσεις το μωρό έχει λιγότερες από 10 % πιθανότητες να επιβιώσει, αλλά ήταν η μόνη της ελπίδα.

Οι χειρουργοί αφαίρεσαν τον όγκο, κάνοντας τομή στη κοιλιά της Keri και τράβηξαν έξω ολόκληρη τη μήτρα και το μισό σώμα του μωρού της – χωρίς να ενοχλήσουν τον πλακούντα.




«Δεν θέλαμε να βγάλουμε όλο το μωρό έξω από τη μήτρα, επειδή δεν θέλαμε να «παραπλανηθεί» ότι η εγκυμοσύνη έχει τελειώσει και το μωρό γεννιέται,» λέει ο Δρ Olutoye.

Μόλις αφαιρέθηκε ο όγκος, το μωρό τοποθετήθηκε πίσω μέσα στη μήτρα. Όλοι προσευχήθηκαν η εγκυμοσύνη να διαρκέσει και το μωρό επισήμως να «γεννηθεί για δεύτερη φορά.»

Αυτό που συνέβη στη συνέχεια είναι εκπληκτικό, και είναι κάτι που όλοι πρέπει να δείτε.

Εάν πιστεύετε στα θαύματα, παρακαλώ μοιραστείτε αυτή την ιστορία με όλους τους φίλους σας στο Facebook. 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs