Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Μητέρα αυτοκτόνησε δυο εβδομάδες μετά τον θάνατο του 8χρονου γιου της - Ο 8χρονος πέθανε από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους


Συγκλονίζει τη Βρετανία η ιστορία μιας μητέρας που έχασε το μονάκριβο παιδί της σε φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι όπου...
έμεναν και λίγες ημέρες μετά αποφάσισε να αυτοκτονήσει.

Η 35χρονη Kelly-Anne Carter είχε πάθει σοβαρά εγκαύματα το βράδυ της 30ής Οκτωβρίου, όταν ο γιος της, Lucas, 8 ετών, έχασε τη ζωή του. Το Σάββατο το πρωί βρέθηκε νεκρή σε ένα οικόπεδο στο Sandbach του Chesire, λίγο πιο μακριά από το σπίτι της, με την αστυνομία να μη θεωρεί «ύποπτο» τον θάνατό της.


Σε ανακοίνωσή του, το σχολείο στο οποίο φοιτούσε ο Lucas, ανέφερε ότι «όλοι οι εργαζόμενοι είναι σε κατάσταση σοκ μετά τον θάνατο της μητέρας» και ότι το σχολείο «εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και τα συλλυπητήριά του στους οικείους της οικογένειας».


Το μοναχοπαίδι της Kelly-Anne βρέθηκε σε υπνοδωμάτιο του 1ου ορόφου του σπιτιού στο οπίο έμεναν και ανακηρύχθηκε νεκρός λίγα μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο. Οσο για τον σύντροφο της Kelly-Anne, τον 33χρονο Andy, η μητέρα του τον περιέγραψε ως συγκλονισμένο μιλώντας σε τοπικά Μέσα.


«Πήγαμε στο σημείο που μας υπέδειξαν και διαπιστώσαμε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή», ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Ο θάνατός της φαίνεται να αποδίδεται σε αυτοκτονία, δεν υπάρχει κάτι ύποπτο γύρω από την υπόθεση», πρόσθεσε.




Σύμφωνα με πληροφορίες, η αυτόχειρας μητέρα δεν άφησε κάποιο σημείωμα...

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs