Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Ηράκλειο: Επιχείρησε να την βιάσει σε τουαλέτα καφετέριας - Οι 8 λέξεις του επίδοξου βιαστή


Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στην καφετέρια του Ηρακλείου η 30χρονη γυναίκα που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον...
επίδοξο βιαστή της, αφηγήθηκε στο cretalive.gr ένας αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε στην ίδια καφετέρια τυχαία με την κοπέλα και που βοήθησε στη σύλληψη του, όταν η νεαρή ξέφυγε από τον εγκλωβισμό της και άρχισε να φωνάζει βοήθεια!

Η 30χρονη βρέθηκε την Κυριακή το απόγευμα με την παρέα της σε γνωστή καφετέρια και σε διπλανό τραπέζι κάθονταν και ο νεαρός με άλλη παρέα και τίποτε δεν έδειχνε το τι θα ακολουθούσε. Ο νεαρός που είδε την κοπέλα και προφανώς του... γυάλισε, όταν την είδε πως κατέβηκε στην τουαλέτα σχεδόν αμέσως την ακολούθησε. 

Η 30χρονη, όπως εξήγησε μετά στους θαμώνες της καφετέριας, επειδή αντιμετώπιζε προβλήματα κλειστοφοβίας δεν έκλεισε εντελώς την πόρτα της τουαλέτας. Ξαφνικά ένοιωσε κάποιον να σπρώχνει την πόρτα και στη δική της αντίδραση πως η τουαλέτα ήταν κατειλημμένη, εκείνος με δύναμη έσπρωξε την πόρτα και βρέθηκε μπροστά της. 

Το θέαμα ήταν σοκαριστικό για την κοπέλα: με κατεβασμένο το παντελόνι του ως τα γόνατα και σε κατάσταση παροξυσμού έβλεπε τα μάτια του νεαρού να γυαλίζουν, ενώ κινήθηκε επιθετικά εναντίον της. Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ η κοπέλα άρχισε να τον σπρώχνει και να τον ρωτάει τι πάει να κάνει. 

Εκείνος της είπε " άφησε με να σε ανεβάσω στους εφτά ουρανούς" και τότε κατάλαβε πως οι προθέσεις του ήταν άγριες και άκρως επιθετικές. Διατήρησε την ψυχραιμία της και κατόρθωσε παρά το μικρό χώρο της τουαλέτας να απελευθερωθεί και να ξεφύγει από τα χέρια του, καλώντας δυνατά σε βοήθεια. Δύο θαμώνες που άκουσαν τις φωνές κατέβηκαν στην τουαλέτα και ακινητοποίησαν τον επίδοξο βιαστή ενώ ένας τρίτος ειδοποίησε την αστυνομία.
Είναι χαρακτηριστικό όπως εξηγούσε ο αυτόπτης μάρτυρας στο cretalive.gr πως παρότι βρέθηκαν στην καφετέρια 5 αστυνομικοί, ήταν τέτοια η ψυχολογική κατάσταση του νεαρού, που παρότι μικρός το δέμας, δεν μπορούσαν να τον συνεφέρουν και να τον ημερέψουν, πριν τον οδηγήσουν στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου.

Πηγή: cretalive.gr

Google+ Followers