Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Η μοναξιά της Αθηνάς Ωνάση και η «κατάρα» της οικογένειας


«Υπάρχει πολύς Aριστοτέλης Ωνάσης μέσα της» τονίζει η θεία της...
Έχει κληρονομήσει την τεράστια περιουσία του παππού της Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά όλα τα σπίτια και τα άλογα στον κόσμο δεν θα μπορούσαν να «σπάσουν» την κατάρα της οικογένειας, γράφει σε δημοσίευμά του για την Αθηνά Ωνάση το περιοδικό Town and Country.

Παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 31 ετών, η Αθηνά Ωνάση, η μοναδική απόγονος του Ελληνα μεγιστάνα της ναυτιλίας Αριστοτέλη Ωνάση, είναι ήδη εξοικειωμένη με την έννοια της «κατάρας των Ωνάση». Η γιαγιά της, από την οποία πήρε το όνομά της, πέθανε σε ηλικία 45 ετών, ο θείος της Αλέξανδρος σκοτώθηκε σε φρικτό αεροπορικό δυστύχημα στα 24, και ένα χρόνο αργότερα πέθανε ο θρυλικός παππούς της, ο Αριστοτέλης, ο οποίος επλήγη από την απώλεια του γιου του.

Η ζωή της Αθηνάς σημαδεύτηκε από το θάνατο της μητέρας της Χριστίνας όταν ήταν τριών ετών, την δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ με τον οποίο είχε καμία σχέση μέχρι πρόσφατα.


Στη συνέχεια, τον περασμένο Μάρτιο, ο Βραζιλιάνος σύζυγός της επί 11 χρόνια, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, φέρεται να «πιάστηκε επ' αυτοφώρο» μέσα στο σπίτι με άλλη γυναίκα στο κρεβάτι τους.

Βέβαια, οι σχέσεις του Αλβάρο με άλλες γυναίκες κατά τη διάρκεια του γάμου τους είχαν αποτελέσει θέμα κουτσομπολιού πολλές φορές.




Ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις ατόμων του περιβάλλοντος της Ωνάση που επικαλείται το δημοσίευμα, η Αθηνά Ωνάση θα αντιδράσει πολύ διαφορετικά από τη μητέρα της, όταν την απάτησε ο Τιερί Ρουσέλ (όπως
φημολογείται). Και δεν θα έχει την κατάληξη της μητέρας της, η οποία πέθανε από έμφραγμα (όπως δηλώθηκε επίσημα) λόγω της πολύχρονης κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών.


Η Αθηνά είναι σκληρή, τονίζει η θεία της, Μαριλένα Πατρονικόλα.

«Υπάρχει πολύς Aριστοτέλης Ωνάσης μέσα της».

Μένει να δούμε τις επόμενες κινήσεις της Αθηνάς Ωνάση, η οποία στην τελευταία της εμφάνιση φαίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση από την τελευταία περίοδο του γάμου της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs