Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Μη καπνιστής βρέθηκε σε πακέτα τσιγάρων και απαντά με μήνυση - Η φωτογραφία του υπάρχει και σε πακέτα στην Ελλάδα


Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε ένας 54χρονος Ισπανός, ο οποίος πληροφορήθηκε από...
γείτονες του στην Γαλικία της Ισπανίας πως μια φωτογραφία του την ώρα που βρισκόταν στο χειρουργείο χρησιμοποιήθηκε ως προειδοποίηση για τις συνέπειες του καπνίσματος σε πακέτα τσιγάρων.


Ο 54χρονος είναι συνδεδεμένος με συσκευή οξυγόνου, με την προειδοποίηση στα ισπανικά αλλά και στα ελληνικά πακέτα να αναφέρει ότι «το κάπνισμα προκαλεί εγκεφαλικά επεισόδια και αναπηρία». Ο Ισπανός καταγγέλλει ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε εν αγνοία του, ενώ ήταν σε αναισθησία κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης σε νοσοκομείο της Κομποστέλα το 2013.




Γνωστός μόνο από τα αρχικά FJTA, ο 54χρονος κατέθεσε μήνυση εναντίον του νοσοκομείου, λέγοντας ότι οι γείτονές του είδαν τη φωτογραφία και τον αναγνώρισαν. Ο ενάγων επισημαίνει ότι η φωτογραφία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το κάπνισμα, καθώς ο ίδιος δεν είναι καπνιστής και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο για μια εγχείρηση στην πλάτη.

Το νοσοκομείο διερευνά πώς η φωτογραφία ενός μη καπνιστή κατέληξε να μπει στα πακέτα τσιγάρων στην ισπανική επικράτεια και όχι μόνο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs