Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Η απάντηση της Εθνικής για το αποτροπιαστικό πανό για την Σρεμπρένιτσα - Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν την δική τους απάντηση στην ενέργεια ενός ανεγκέφαλου


Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας έδωσαν την δική τους απάντηση στην ενέργεια ενός ανεγκέφαλου να σηκώσει...
εμετικό πανό για τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα κατά στο ματς με τη Βοσνία.

Εντονες αντιδράσεις και αποτροπιασμός για πανό της φρίκης για τη σφαγή της Σρεμπένιτσα που σήκωσε κάποιος ανεγκέφαλος στο ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Βοσνία, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, εκθέτοντας όλη τη χώρα.


«Noz, zica, Srebrenica» έγραφε το πανό, δηλαδή «Μαχαίρι, σύρμα, Σρεμπρενίτσα», στην πόλη όπου Σερβοβόσνιοι, τον Ιούλιο του 1995, κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, στην πρώην ενωμένη Γιουγκοσλαβία, έσφαξαν 8.000 Βόσνιους μουσουλμάνους.Φυσικά το εν λόγω πανό είδε και ο παρατηρητής και το έγραψε στο φύλλο αγώνα με αποτέλεσμα να περιμένει την εθνική μας ομάδα βαριά καμπάνα. 


Στις σχετικές φωτογραφίες φαίνεται καθαρά ο «φίλαθλος» που ανέβασε το συγκεκριμένο πανό, αλλά κανένας από τους υπευθύνους του γηπέδου ή την αστυνομία δεν μπήκε στον κόπο να τον συλλάβει αφού φυσικά τον άφησαν ανενόχλητο να περάσει εντός γηπέδου το πανό. Κι όλα αυτά παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας. 




Έγγραφο προς τον αρχηγό της ελληνικής αστυνομίας απέστειλε ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.


Στο έγγραφο ο κ. Βασιλειάδης χαρακτηρίζει την ανάρτηση του φασιστικού πανό, εναντίον των Βοσνίων, που αφορούσε τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα, «απαράδεκτο περιστατικό, το οποίο δεν συνάδει με τις Αρχές και τις Αξίες της Ελληνικής Δημοκρατίας και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τον Ελληνικό Λαό»

Παράλληλα κάνει λόγο «ανθρωπόμορφα φασιστοειδή» που «δεν έχουν καμία θέση στα ελληνικά γήπεδα, ιδίως στους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας» και όπως σημειώνει βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία για να εντοπιστούν οι δράστες και να τιμωρηθούν και φυσικά να τους απαγορευθεί, δια βίου, η είσοδος στα γήπεδα.

Αηδιασμένος για την παρείσφρηση οπαδικών στοιχείων και εχθρών στους αγώνες της Εθνικής δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος του «Γαλανόλευκου Φάρου», Νίκος Φλέκκας. 

Αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της επίθεσης που δέχτηκε ο ίδιος και άλλα πέντε μέλη του συνδέσμου φίλων της Εθνικής έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» μετά το φιλικό της Τετάρτης με τη Λευκορωσία καταγγέλλοντας απειλές για τη ζωή τους από 15 άτομα που είχαν κουκούλες και μαχαίρια ενώ λάμβαναν οδηγίες από μία γυναίκα. 

Επίσης αποκάλυψε πως πήγε με ασφάλεια χθες στο γήπεδο για τον αγώνα με τη Βοσνία και κάλεσε τις αρχές να συλλάβουν τους οπαδούς που ανήρτησαν εμετικά πανό για τη σφαγή στη Σρεμπρένιτσα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs