Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Ανήλικος στην Λάρισα πούλησε τα κοσμήματα της μητέρας του - Τα έδωσε σε ενεχυροδανειστήριο


Το χαρτζιλίκι που του έδινε η μητέρα του δεν ήταν αρκετό για ένα αγοράκι μόλις 13 χρόνων από τη Λάρισα και...
αποφάσισε να βγάλει περισσότερα χρήματα, πουλώντας τα... κοσμήματά της σε ενεχυροδανειστήριο (!) με μεσάζοντα ένα λίγο μεγαλύτερο ανήλικο παιδί!

Ο 13χρονος «βούτηξε» διάφορα κοσμήματα από το σπίτι του και τα παρέδωσε σε έναν 16χρονο, ο οποίος τα πούλησε στον 56χρονο προσωρινά υπεύθυνο ενός ενεχυροδανειστηρίου παίρνοντας ως αντίτιμο 580 ευρώ τα οποία έδωσε στον δράστη της κλοπής! Μετά την καταγγελία της μητέρας για κλοπή, οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν τα κοσμήματα στο ενεχυροδανειστήριο και συνέλαβαν τον 56χρονο ο οποίος υπέδειξε τον ανήλικο που του τα είχε πουλήσει.

Μετά από λίγο, συνελήφθη και ο 16χρονος ο οποίος αποκάλυψε τον ρόλο του 13χρονου αγοριού, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και τα χρήματα. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε δίωξη στον ένα ανήλικο για κλοπή και στον άλλο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, όπως και στον υπεύθυνο του ενεχυροδανειστηρίου.




*** Ένας ανήλικος ήταν ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας που άρπαξε με μια βίαιη κίνηση το κινητό που κρατούσε στο χέρι της μια 17χρονη πεζή στην Κω! Η ληστεία, που είχε γίνει το απόγευμα του Σαββάτου, εξιχνιάστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας που βρήκαν το κλεμμένο κινητό στην κατοχή των δραστών ηλικίας 17 και 21 χρόνων και το επέστρεψαν στην δικαιούχο. Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 21χρονος κατασχέθηκε και σε βάρος των δύο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs