Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Τραμπ: Ελάτε να κλείσουμε τους Κλίντον στα βιβλία της ιστορίας


"Είναι καιρός να κλείσουμε τα βιβλία της ιστορίας των Κλίντον και να ανοίξουμε ένα...
νέο, λαμπρό κεφάλαιο που θα ενδιαφέρεται για τους μεγάλους πολίτες αυτής της χώρας. Ζητώ την ψήφο σας και παρακαλώ για τη βοήθειά σας ώστε να εκλέξουμε μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία στο Κογκρέσο, ώστε να μπορέσουμε τελικά να αλλάξουμε αυτό το σύστημα που δεν λειτουργεί και να ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της" είπε ο Τραμπ.

Στο διάγγελμά του ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος επανέλαβε την υπόσχεσή του για τη δημιουργία 25 εκατομμυρίων θέσεων εργασίας, για τη μείωση των φόρων της μεσαίας τάξης, την κατάργηση του νόμου για την καθολική ασφάλιση, του λεγόμενου Obamacare, αλλά και την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης.

"Αυτούς τους 17 μήνες ταξίδεψα σε όλη τη χώρα και συνάντησα τους απίστευτους ανθρώπους της χώρας μας. Οι ελπίδες τους έγιναν και δικές μου, τα όνειρά τους δικά μου όνειρα. Δεν είναι απλώς μια προεκλογική εκστρατεία, είναι ένα κίνημα. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να πάρουμε πίσω την κυβέρνησή μας (...) και να σας ξαναδώσω την εξουσία, σε εσάς, τον αμερικανικό λαό", συνέχισε.





Ο Τραμπ διατηρεί τεταμένες σχέσεις με πολλά στελέχη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος. Αρκετοί μάλιστα διστάζουν να τον στηρίξουν δημοσίως λόγω των δηλώσεων που έχει κάνει κατά καιρούς. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το κόμμα του εμπιστεύτηκε το εβδομαδιαίο διάγγελμά του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs