Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Κρύος ιδρώτας στην κοσμική Αθήνα

Η αγωνία κυριεύει την κοσμική Αθήνα μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη...
μαφία των Ρομά, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κρύος ιδρώτας λούζει γνωστά ονόματα, μπροστά στο ενδεχόμενο να εμπλακούν σε περιπέτειες, αφού φέρεται ότι έχουν καταγραφεί από τον υπερκοριό να συνομιλούν με κατηγορουμένους ζητώντας να αγοράσουν κοψοχρονιά πανάκριβα (κλεμμένα) κοσμήματα και ρολόγια της σπείρας!

Τις ερχόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση αναμένεται να καλέσουν για κατάθεση πασίγνωστα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων τραγουδιστές και ποδοσφαιριστές, γόνοι επιχειρηματικών οικογενειών και μοντέλα, οι οποίοι φέρεται ότι είχαν επαφή -μεταξύ άλλων- με τον 39χρονο κατηγορούμενο Αλέξανδρο Αγγλούπα, ο οποίος κρίθηκε χθες το βράδυ προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του.

Σε διαλόγους-φωτιά ακούγονται συνεννοήσεις για πώληση ρολογιών και δαχτυλιδιών σε καλούς πελάτες, αλλά και για τραπεζικές θυρίδες που κρύβουν μικρούς θησαυρούς από τις ληστρικές επιδρομές.

Πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν ότι η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις celebrities, οι οποίοι φέρεται ότι έχουν καταγραφεί να συζητούν ανοιχτά για την αγορά κοσμημάτων. Ανάλογα με την εξέλιξη της κύριας και της προανακριτικής έρευνας, είναι πιθανόν να κληθούν και άλλα πρόσωπα, γνωστά στα «σαλόνια» της Αθήνας αλλά και στο ευρύ κοινό, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για παρόμοιες τηλεφωνικές συνομιλίες.




Χοντρό «παιχνίδι»

Αλλωστε, στη δικογραφία αναφέρονται δύο γνωστά κοσμηματοπωλεία του Κολωνακίου, στα οποία, όπως αποδείχθηκε από τις έρευνες, γινόταν χοντρό «παιχνίδι» με τα κλεμμένα της σπείρας. Μόνιμοι πελάτες των συγκεκριμένων καταστημάτων είναι VIPs της Αθήνας, ακόμα και πολιτικοί, που έβρισκαν πανάκριβα φιρμάτα τιμαλφή σε τιμές ευκαιρίας. Η Ασφάλεια Αττικής έχει ζητήσει την άρση απορρήτου σε τραπεζικές συναλλαγές προκειμένου να διερευνηθούν οι λογαριασμοί των εμπλεκομένων, όπως και συγγενικών τους προσώπων. Παράλληλα, ερευνά για θυρίδες που έχουν ανοίξει σε ονόματα τρίτων προσώπων, τις οποίες όμως διαχειρίζονταν πρόσωπα τα οποία περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs