Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Ο θάνατος του πατέρα της Νικόλ Κίντμαν αποτελεί μυστήριο μέχρι και σήμερα


Πέθανε λίγες μέρες μετά τις κατηγορίες για σeξουαλική κακοποίηση παιδιών....
Το Σεπτέμβριο του 2014, όλα τα ΜΜΕ, παγκοσμίως ασχολούνται με το θάνατο του Άντονι Κίντμαν, πατέρα της γνωστής ηθοποιού.

Βρέθηκε νεκρός στη Σιγκαπούρη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ οι Αρχές δεν μπορούσαν να βγάλουν πόρισμα, αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονία. Λίγες μέρες πριν, ο Άντονι Κίντμαν, κατηγορήθηκε για σeξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, συμμετοχή σε σατανιστική οργάνωση και δολοφονίες παιδιών.

Ο Άντονι Κίντμαν, ήταν διάσημος ψυχολόγος, στην Αυστραλία, δίδασκε στα πιο διακεκριμένα πανεπιστήμια της χώρας του, ενώ οι διαλέξεις του ήταν πάντα sold out. Όλη αυτή η παραμυθένια ζωή, καταρρέει, όταν βρίσκεται αναμεμειγμένος, σε σκάνδαλο, σeξουαλικής κακοποιήσης και δολοφονιών, νεαρών.

Η Φιόνα Μπάρνετ καταθέτει εναντίον του μήνυση, για ξυλοδαρμό, ενώ τον κατηγορεί, ότι έχει δολοφονήσει νέους και ότι έχει στοιχεία. Τα ΜΜΕ κυριολεκτικά, τη κάνουν κεντρικό πρόσωπο των ημερών, φιλοξενείται παντού, ενώ η Εισαγγελία, ξεκινάει έρευνα εναντίον του Κίντμαν, και εκδίδει ένταλμα σύλληψης.

Ο Άντονι Κίντμαν, όμως, έχει ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη.


Λίγες ώρες μετά, πέφτει από το εστιατόριο ενός πολυτελούς ξενοδοχείου.

Η έρευνα της εισαγγελίας έφερε στο φως τρομερά εγκλήματα. Ο Άντονι Κίντμαν κατηγορήθηκε πως ήταν μέλος μιας σατανιστικής οργάνωσης, (ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η δίκη) για την οποία έχουν υπάρξει αποκαλύψεις πως τα μέλη της σκότωσαν 9 παιδιά, και κακοποίησαν δεκάδες άλλα.

60 άτομα κατέθεσαν κατά του πατέρα της δημοφιλούς ηθοποιού. Η δίκη συνεχίζεται, ενώ η Νικόλ Κίντμαν δήλωσε απλά ότι ο θάνατος του πατέρα της ήταν τραγωδία, και ότι παραμένει περήφανη για αυτόν.

Google+ Followers