Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Η περιπέτεια της Τζούλιας Αλεξανδράτου στα κατεχόμενα


Μεγάλη περιπέτεια πέρασε στην Κύπρο η Τζούλια Αλεξανδράτου τις προηγούμενες μέρες. Η Τζούλια πέρασε ...
την Πράσινη Γραμμή και έφθασε ως την Κερύνεια, αλλά έχασε την ταυτότητά της και αποκλείστηκε στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Τζούλια Αλεξανδράτου ταξίδεψε στην Κύπρο μαζί με τον παρτενέρ της Τάσο Ποτσέπη και τον μάνατζερ τους Σπύρο Ρέβη για να κάνουν μια live εμφάνιση σε club της Λευκωσίας.

Μόλις έφθασαν στην Κύπρο (στο αεροδρόμιο της Λάρνακας), μεταφέρθηκαν οδικώς στη Λευκωσία και στο ξενοδοχείο Hilton που έμειναν.

Την Παρασκευή επισκέφτηκαν την Λεμεσό και τη βίλα της βαθύπλουτης Κύπριας Βανέσσας Πομπόνη και το Σάββατο έκαναν την live εμφάνισή τους σε γνωστό club. Το πρωί της Κυριακής όμως, σύμφωνα με την Espresso, η Τζούλια Αλεξανδράτου θέλησε να επισκεφτεί τα Κατεχόμενα. Η Τζούλια με τους συνεργάτες της πέρασαν την Πράσινη Γραμμή και αυτοκίνητο τους μετέφερε στην Κερύνεια. Όταν όμως θέλησαν να επιστρέψουν, και έφθασαν στο σημείο ελέγχου, η Τζούλια διαπίστωσε πως είχε χάσει την ταυτότητά τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο της απαγόρευσαν να φύγει από τα Κατεχόμενα.




Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ίδια και η παρέα της να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο στα Κατεχόμενα, καθώς ήταν βράδυ πια και η ελληνική πρεσβεία στην Κύπρο είχε κλείσει. Για καλή της τύχη, το επόμενο πρωί η Τζούλια θυμήθηκε πως είχε στη βαλίτσα της στο Hilton το διαβατήριό της. Τότε, ο διοργανωτής του live έστειλε δικό του άνθρωπο να το βρει και να τους το πάει. Και κάπως έτσι η Τζούλια... απελευθερώθηκε!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs