Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Αποκαλύψεις που σοκάρουν για βιασμούς μαθητών σε σχολεία του Βόλου


Τρια περιστατικά κακοποίησης - Ιατροδικαστής: Η κακοποίηση στον 10χρονο δεν έγινε μόνο μια φορά...
Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για όσα έγιναν σε δημοτικά σχολεία στο Βόλο όπου μικρά παιδιά έζησαν τον εφιάλτη του βιασμού από συμμαθητές τους.

Το περιστατικό με τον βιασμό του 10χρονου αγοριού, μέσα στο σχολείο, από συμμαθητές του, δεν είναι το μοναδικό το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όπως αποκαλύπτεται από το καλοκαίρι έως σήμερα έχουν γίνει τρία παρόμοια περιστατικά σε περιοχές του Βόλου όπου μικροί μαθητές κακοποιήθηκαν σeξουαλικά από άλλους μαθητές.

Πριν λίγες μέρες, την 26η Οκτωβρίου σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί άκουγαν τον συντετριμμένο πατέρα ενός αγοριού μόλις 10 χρονών να τους λέει ότι συμμαθητές του γιου του στο δημοτικό σχολείο Πορταριάς τον βίασαν, με ένα κατσαβίδι.

Το αγοράκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, αλλά και από παιδοψυχίατρο και ψυχολόγο, οι οποίοι έμειναν άναυδοι από τα όσα τους είπε το παιδί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αγοράκι - το οποίο πηγαίνει στην τετάρτη τάξη του δημοτικού – το τελευταίο χρονικό διάστημα ζούσε έναν αληθινό εφιάλτη εξαιτίας τριών μεγαλύτερων συμμαθητών του της έκτης δημοτικού, δύο αγοριών και ενός κοριτσιού οι οποίοι είχαν μετατρέψει την καθημερινότητα του παιδιού, σ΄ έναν αληθινό εφιάλτη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο 10χρονος, στις 24 Οκτωβρίου οι τρεις μεγαλύτεροι συμμαθητές του τον ανάγκασαν να πάνε μαζί στις τουαλέτες και εκεί τα παιδιά βίασαν παρά φύση τον 10χρονο συμμαθητή τους.

Τους ισχυρισμούς του παιδιού επιβεβαίωσε στην έκθεση του και ο ιατροδικαστής ο οποίος εξέτασε το αγοράκι.

Σύμφωνα με όσα γράφει το Έθνος το παιδί έπεφτε θύμα σeξουαλικής κακοποίησης στα διαλείμματα των μαθημάτων. Η ιατροδικαστής που εξέτασε το παιδί, Τουμπινή Λεοντάρη, ανέφερε ότι η κακοποίηση του παιδιού δεν έγινε μόνο μία φορά...




Ωστόσο αυτή η υπόθεση δεν είναι η μοναδική. Το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ιατροδικαστή έφτασε υπόθεση με σeξουαλική κακοποίηση μαθητή της πρώτης δημοτικού. Ως δράστης φέρεται μαθητής της τρίτης δημοτικού του ίδιου σχολείου. Η κακοποίηση γινόταν πάντα στο πρώτο διάλειμμα με αποτέλεσμα το παιδί να αρνείται να βγει από το σχολικό κτίριο τη συγκεκριμένη ώρα. Η αποκάλυψη έγινε όταν η μητέρα ανακάλυψε κάποια σημάδια στα ρούχα του και υποχρέωσε το παιδί να της πει όσα βίωνε.

Η τρίτη περίπτωση αφορά νήπιο και έγινε στην ίδια περιοχή.

Η ιατροδικαστής εκτιμά ότι και τα ίδια τα παιδιά - θύτες ενδέχεται να είναι θύματα κακοποίησης από το οικογενειακό τους περιβάλλον

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs