Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Σε ξενοδοχείο οι παίκτες του Παναθηναϊκού μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ


Κατόπιν κοινής απόφασης προπονητή και διοίκησης...
H εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν προβληματική και στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Ο Αντρέα Στραματσόνι, σε συνεργασία με τη διοίκηση, αναζητά τρόπους για να αλλάξει το κλίμα και να βελτιώσει την ψυχολογία της ομάδας, ενόψει και του δύσκολου ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο την επόμενη αγωνιστική.

Έτσι, ο τεχνικός του τριφυλλιού συναποφάσισε με τους διοικούντες την εφαρμογή μιας... ιταλικής λύσης! Όλοι οι ποδοσφαιριστές, ακόμα και οι τραυματίες, δεν θα πηγαίνουν στα σπίτια τους τα βράδια μέχρι την αναμέτρηση με τον δικέφαλο, αλλά στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή, σε μια ύστατη προσπάθεια «ταρακουνήματος»!




Το ritiro των Ιταλών

Η συγκεκριμένη μέθοδος συμβαίνει σχετικά συχνά στην Ιταλία, όταν οι ομάδες βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Η Γιουβέντους το έκανε πέρυσι για πρώτη φορά στην ιστορία της μετά το ματς με τη Σασουόλο και για τις 26 επόμενες αγωνιστικές ήταν αήττητη! Πρόκειται ουσιαστικά ως την έσχατη λύση για να αλλάξουν τα πράγματα, μια προσπάθεια να κατανοήσουν όλοι το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν είχε αποκαλύψει ότι όταν συνέβη στη Γιούβε οι παίκτες είχαν καθίσει κάτω, είχαν κάνει μια μεγάλη συζήτηση, είπε ο καθένας ό,τι είχε να πει, τα έλυσαν και προχώρησαν. Μένει να δούμε αν η συγκεκριμένη κίνηση θα λειτουργήσει θετικά και για τον Παναθηναϊκό.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs