Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Η επόμενη μέρα στο Πολυτεχνείο: Εικόνες καταστροφής μετά τις οδομαχίες - Αποκαϊδια, κατεστραμμένοι δρόμοι σπασμένα μάρμαρα είναι κάποιες από τις καταστροφές


Από νωρίς το πρωί έπιασαν δουλειά τα συνεργεία καθαρισμού του δήμου της Αθήνας στην... περιοχή των Εξαρχείων και γύρω από το Πολυτεχνείο για να μαζέψουν τα σπασμένα που προκάλεσαν χθες το βράδυ αντιεξουσιαστές λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου.

Πεζοδρόμια βγαλμένα, κατεστραμμένοι δρόμοι, σπασμένα μάρμαρα από καταστήματα και πολυκατοικίες, βγαλμένα φανάρια και σπασμένοι τηλεφωνικοί θάλαμοι είναι λίγες από τις καταστροφές που προκάλεσαν γύρω από τους δρόμους του Πολυτεχνείου.

Οι εικόνες προκαλούν τους πολίτες, καθώς καταστρέφεται δημόσια περιούσια. Οι αντιεξουσιαστές, που είχαν πραγματοποιήσει κατάληψη χρησιμοποίησαν υλικοτεχνικό εξοπλισμό του Ιδρύματος προκειμένου να στήσουν οδοφράγματα στους γύρω δρόμους προκειμένου να μην μπορεί να περάσει η αστυνομία.

Σε φωτογραφίες από τον προαύλιο χώρο του Πολυτεχνείου μπορεί κανείς να διακρίνει τα κατεστραμμένα τραπεζάκια και καρέκλες στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο, ενώ φαίνονται και δυο πυροσβεστήρες παρατημένοι πάνω στα σπασμένα σκαλοπάτια σε ένα από τα κτίρια του ιστορικού Ιδρύματος










Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs