Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Το πανέμορφο ξενοδοχείο – δάσος στην Κίνα που καλύπτεται από δέντρα - Οι πελάτες θα έχουν την αίσθηση ότι κοιμούνται στη φύση χωρίς να χάνουν τις ανέσεις τους


Αποτελεί ένα ιδανικό ξενοδοχείο για τους λάτρες της φύσης που όμως δεν μπορούν και πολύ μακριά από τις σύγχρονες ανέσεις. Το ξενοδοχείο...
Mountain Forest Hotel, θα κατασκευαστεί στην κοιλάδα Wanfeng της Κίνας σαν ένα δάσος που θα έχει μια ιδιαίτερη κλίση, ώστε να ταιριάζει στο περιβάλλον κα την ιδιομορφία της γύρω περιοχής.

Σύμφωνα με το αρχιτεκτονικό γραφείο που έχει αναλάβει το πρότζεκτ της σχεδίασης του, το ξενοδοχείο θα έχει συνολικό εμβαδόν 31.200 τετραγωνικά μέτρα και θα απαρτίζεται από 250 δωμάτια. Το αρχιτεκτονικό γραφείο, Stefano Boeri Architetti, είναι γνωστό παγκοσμίως από τα παρόμοια κτίρια του σε Μιλάνο και Λοζάνη.


Το ξενοδοχείο θα είναι στο ίδιο στυλ με τους «Δίδυμους πύργους» του Μιλάνου («Bosco Verticale prototype»), που αποκαλύφθηκαν το 2014, τα πρώτα διαμερίσματα με «δάσος στον ουρανό».




Μιμούμενο σε σχήμα ένα λόγο που ισοπεδώθηκε πριν από αρκετά χρόνια, σκοπός του πρότζεκτ είναι να αφομοιωθεί από το γειτονικό οικοσύστημα και να γίνει ένα με την γύρω περιοχή.



Ένας ντόπιος καλλιτέχνης, ο Simon Ηa, συνεργάζεται για την διακόσμηση του εσωτερικού χώρου, που θα έχει γυμναστήριο, αίθουσα VIP, μπαρ και εστιατόριο, ενώ το εξωτερικό του θα καλυφθεί με δέντρα που θα καθαρίζουν τον αέρα, ώστε οι πελάτες να έχουν την αίσθηση ότι κοιμούνται στην «Άγρια φύση».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs