Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Σέρρες: Παρέσυρε γυναίκα με κλεμμένο αυτοκίνητο και την εγκατέλειψε - Παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών


Ο δράστης έχασε τον έλεγχο του οχήματος, βγήκε από το δρόμο και παρέσυρε μία 60χρονη πεζή τραυματίζοντάς την...

Χρήστης ναρκωτικών δηλώνει ο ασυνείδητος που χτύπησε μια γυναίκα στις Σέρρες με το αυτοκίνητο που είχε κλέψει λίγο νωρίτερα, αλλά την εγκατέλειψε αβοήθητη και εξαφανίστηκε ώσπου να πέσει στα χέρια αστυνομικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης δεν έχει... δίπλωμα οδήγησης!

Ο 36χρονος βρήκε ξεκλείδωτο και με τα κλειδιά στη μίζα το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του 57χρονου ιδιοκτήτη του στην κοινότητα Αλιστράτη του Δήμου Νέας Ζίχνης, έβαλε μπροστά τη μηχανή και ξεκίνησε με ταχύτητα. Στην πορεία έχασε τον έλεγχο του οχήματος, βγήκε από το δρόμο και παρέσυρε μία 60χρονη πεζή τραυματίζοντάς την. Αντί να σταματήσει, όμως, προσπάθησε να διαφύγει. Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη.




Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ασυνείδητο 36χρονο, του πέρασαν χειροπέδες και διαπίστωσαν ότι δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ στην κατοχή του βρήκαν 110 ναρκωτικά για τα οποία δεν είχε την απαραίτητη ιατρική συνταγή! Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενος για κλοπή, πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Το κλεμμένο Ι.Χ. αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs