Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Στο παλάτι των οργίων του Χόλιγουντ Τζολί - Πιτ πριν το διαζύγιο


Μία έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, απόλυτη μυστικότητα, πελάτες-σταρ που φοράνε μάσκες και μία συνδρομή 50.000 δολαρίων...
Αυτά κι άλλα ακόμα πιο σκανδαλιστικά, αποκαλύπτει η ιστοσελίδα radaronline για το τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του Χόλιγουντ.

Μάλιστα, η Γκουίνεθ Πάλτροου, έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν στο σάιτ της τον διοργανωτή των πάρτι της ακολασίας, Damon Lawner, ο οποίος εξηγούσε ότι πολλά διάσημα ζευγάρια επιλέγουν να πάνε μαζί ελπίζοντας ότι εκεί θα βρουν συντροφιά που θα απογειώσει τις φαντασιώσεις τους.

Ο Damon Lawner, ανέφερε επίσης ότι η συνδρομή για τα, μηνιαία συνήθως πάρτι, είναι 50.000 δολάρια και όποιος έχει τη δυνατότητα μπορεί να πάρει μέρος σε ερωτικά σκετς, να έχει πρόσβαση στις κρεβατοκάμαρες με τα ειδικά θέματα, ενώ κάνει σαφές ότι οι γυναίκες είναι οι κυρίαρχες σε αυτά τα ερωτικά παιχνίδια.




Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, λίγους μήνες πριν χωρίσουν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ έδωσαν το «παρών» σε ένα από αυτά τα πριβέ μηνιαία πάρτι του sex club «Snctm», στα οποία οι καλεσμένοι… οργιάζουν, φορώντας μάσκες για να κρύψουν την ταυτότητά τους, ακριβώς όπως συνέβαινε στην ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs