Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Διαρρήξεις σε σπίτια γνωστών ποδοσφαιριστών


Θύματα παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού...
Διάρρηξη στο σπίτι του ποδοσφαιριστή Βίκτορ Ιμπάρμπο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την Αστυνομία.


Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σπίτι του γνωστού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Πηγαδάκια Βούλας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΣ, οι δράστες αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο με άγνωστο περιεχόμενο καθώς επίσης και ρούχα. Ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε από την αστυνομία για τη διάρρηξη, ενώ υπενθυμίζουμε ότι θύμα διάρρηξης κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας έπεσε κι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Τσόρι Ντομίνγκεζ.




Ο ποδοσφαιριστής με την οικογένειά του απουσίαζαν από το σπίτι. Μόλις γύρισε και είδε τι συνέβη επικοινώνησε με την αστυνομία. Πάντα σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται τρεις διαρρήκτες εισέβαλαν στη μονοκατοικία του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στη Βούλα. Γνώριζαν άριστα που υπήρχαν κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και που είναι εγκατεστημένος ο συναγερμός. Φαινόταν δηλαδή σαν να παρακολουθούν το σπίτι. Σε κανένα σημείο της μονοκατοικίας δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης . Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Δευτέρας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs