Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Εδώ θα μείνει η οικογένεια Ομπάμα όταν φύγει από τον Λευκό Οίκο - Δείτε τις φωτογραφίες από το νέο τους σπίτι


Ο Λευκός Οίκος δεν είναι μόνο ωραίο κτίριο αλλά έχει και μια μεγάλη αίγλη, την οποία προσδίδει και σε κάθε...
έναν από τους ενοίκους του. Η νέα κατοικία του Ομπάμα δεν είναι βέβαια σαν τον λευκό οίκο αλλά δεν είναι και για... κλάμματα. μετά από οκτώ χρόνια διαμονής στην οικία του προέδρου των ΗΠΑ, οι Ομπάμα θα μετακομίσουν σε ένα σπίτι που δεν του λείπει ούτε η χλιδή ούτε η πολυτέλεια.

Η κατοικία έχει άπλετο χώρο για χαλάρωση, διασκέδαση, αλλά και έναν υπέροχο κήπο. Η οικογένεια Ομπάμα θα μετακομίσει, όπως γράφει το USA Today, στη γειτονιά Kalorama, που απέχει μόλις δυο μίλια από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον. Ο βασικός λόγος που η οικογένεια επέλεξε το μελλοντικό τους σπίτι να βρίσκεται μια ανάσα από τον Τραμπ, είναι λόγω της μικρής τους κόρης Σάσα, η οποία πηγαίνει ακόμα σχολείο και αναμένεται να αποφοιτήσει το 2018.

«Θα μείνουμε για ακόμη δυο χρόνια στην Ουάσινγκτον, μέχρι η Σάσα να τελειώσει το σχολείο. Η μεταγραφή σε άλλο σχολείο στα μισά του Λυκείου, είναι δύσκολη», είχε πει ο Ομπάμα τον περασμένο Μάρτιο.

Η εντυπωσιακή κατοικία, η οποία ανήκει στον Joe Lockhart που εργαζόταν για λογαριασμό του Μπιλ Κλίντον, θα στεγάζει τον Μπαράκ, τη Μισέλ και τις δύο κόρες τους Μάλια και Σάσα στις 20 Ιανουαρίου. Διαθέτει εννέα κρεβατοκάμαρες και ισάριθμα μπάνια, ξύλινα πατώματα και μεγάλο κήπο.














Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs