Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Βασανίζουν φρικτά, γυναίκες επειδή νομίζουν ότι είναι μάγισσες- Σκληρές εικόνες & βίντεο


«Κάψτε τες ζωντανές» ουρλιάζει μια παρέα ανδρών καθώς τις βασανίζει γυμνές

Το βίντεο σοκάρει. Το 2015, βασανίζουν φρικτά και καίνε ζωντανές γυναίκες, επειδή στο μυαλό τους είναι μάγισσες και ευθύνονται για....
κάποιες αρρώστιες που εμφανίσθηκαν στο χωριό τους.

Τα βασανιστήρια θυμίζουν μεσαίωνα. Τις ξεγυμνώνουν, δένουν σφιχτά τα χέρια τους πίσω στην πλάτη, τις χτυπούν, τις βρίζουν και με ένα πλατύστομο σπαθί (ματσέτα) τις κουρεύουν. Ματώνει το κεφάλι τους από τις τούφες μαλλιών που πέφτουν κομμένες από τη λεπίδα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας σε ένα χωριό στην επαρχία Ένγκα στην Παπούα Νέα Γουινέα, αρρώστησε και πέθανε. Οι δυσδαιμονες του χωριού δεν ήθελαν και πολύ για να πείσουν τους κατοίκους ότι ο θάνατος του ανθρώπου οφείλεται σε μάγια που του έκαναν κάποιες γυναίκες από το χωριό. «Αυτές οι 4, είπε και κατονόμασε τις γυναίκες, του έφαγαν την καρδιά γιατί είναι μάγισσες, γιαυτό αρρώστησε και πέθανε»



Τέσσερις γυναίκες, μεταφέρθηκαν στην πλατεία, στο κέντρο του χωριού, με τις καλύβες γύρω γύρω και το πλήθος αλαλάζον, τις έφτυνε, τις έβριζε, τις χτυπούσε και τις ξεγύμνωσε. Οι γυναίκες μάταια εκλιπαρούσαν και τόνιζαν την αθωότητα τους. Δεν τις άκουγε κανείς.




Μόλις τις άφησαν γυμνές μια παρέα ανδρών που κρατούσε στα χέρια ρόπαλα και ματσέτες τις κύκλωσαν, έδεσαν σφιχτά τα χέρια τους πίσω με χοντρό σχοινί και τις πήγαν λίγο έξω από το χωριό. Εκεί αρχίζει το δεύτερο μέρος των βασανιστηρίων. Τις χτυπούν και τις βρίζουν, ενώ τις κουρεύουν με τις ματσέτες. Κάποιοι από την παρέα φωνάζουν ότι πρέπει να τις κάψουν ζωντανές γιατί είναι μάγισσες.

Πυρώνουν σίδερα και τις αγγίζουν στο γυμνό κορμί. Οι γυναίκες κλαίνε και εκλιπαρούν να σταματήσουν. «Είμαι μητέρα 5 παιδιών σας ικετεύω σταματήστε» φωνάζει κλαίγοντας μια από τις 4 γυναίκες.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, η βία και η δολοφονίες γυναικών που κατηγορούνται ότι είναι μάγισσες, είναι σε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια από τις 4 γυναίκες δεν άντεξε τα βασανιστήρια και πέθανε…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs