Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Ζώδια και πρώτο ραντεβού - Τι κάνει το καθένα


Τι να κάνετε αν βγείτε με έναν Ταύρο ή με έναν Δίδυμο; Έχετε ιδέα τι πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε έναν Ζυγό ή έναν Τοξότη; 

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε...

Κριός: Τα δύσκολα αρχίζουν με το πώς θα ξεκινήσει και πώς θα εξελιχθεί μία συζήτηση. Ξεκινήστε να του μιλάτε για τα όνειρα σας, για τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον! Μη ξεχάσετε, θέλει ένα καθαρό, ήρεμο περιβάλλον και κυρίως ένα φωτεινό χώρο.


Ταύρος: Φαγητό, μουσική και χαλαρή διάθεση. Αν αυτή την πρώτη φορά, πάνε όλα καλά, τότε η επόμενη πρόσκληση θα είναι από εκείνον.


Δίδυμοι: Δεν θα ενδιαφερθεί για το αν το σπίτι σας είναι συμμαζεμένο ή αν μαγειρεύετε καλά- το ενδιαφέρον του Δίδυμου θα εξαρτηθεί από το πόσο διαβασμένο άτομο είστε, πόσα ενδιαφέροντα έχετε, και κυρίως αν έχετε όρεξη να ζήσετε έντονα.


Καρκίνος: Ο ήσυχος Καρκίνος είναι πάντα πρόθυμος να μιλήσει, να συζητήσει τα πάντα και να... μαγειρέψει! Αγαπούν την ανθρώπινη ζεστασιά και την επιζητούν.


Λέων: H καλύτερη ιδέα για να τον καλέσετε σε γεύμα, είναι να επιλέξετε το καλύτερο εστιατόριο και να τον αφήσετε να σας μιλήσει για τον εαυτό του.


Παρθένος: Αν η πρόσκληση σας αφορά στο σπίτι σας, σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχει σε αυτό κανένα ψεγάδι - προσέχει τα πάντα.


Ζυγός: Θέλει ήρεμο περιβάλλον, λευκά τραπεζομάντηλα και σερβίτσια, κλασική μουσική και κουβεντούλα.


Σκορπιός: Πάτε για ποτό και μην είστε μυστηριώδης. Εκφραστείτε! Στους Σκορπιούς αρέσουν οι άνθρωποι που έρχονται αμέσως στο θέμα. 


Τοξότης: Κλάμπινγκ και ποτά, νέες παρέες και μεταμεσονύκτιες βόλτες. Αυτά θα κάνετε, αυτά να φροντίσετε να έχετε στο πρόγραμμα.


Υδροχόος: Εκτιμά τα άτομα που παίρνουν πρωτοβουλίες και αγαπούν τον κόσμο. Δείξτε του πως είστε άτομο με ευαισθησίες και όρεξη για προσφορά. Δεν χρειάζονται πολυτέλειες. Ένα μπουκάλι κρασί και ένα χαλαρό βράδυ στο σπίτι.


Ιχθείς: Μια μέρα που δεν το περιμένει στείλτε μήνυμα και δώστε του ραντεβού σε ένα μέρος που δεν θα πήγαινε ποτέ. Θέλει αλλαγές και ανατροπές!

Google+ Followers