Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Είναι πολύ δύσκολο να πεις πόσο χρονών είναι αυτή η μητέρα δύο κοριτσιών


Οι γυναίκες συνηθίζουν μετά την εγκυμοσύνη να εντείνουν την αθλητική τους δραστηριότητα, όμως αυτή η μητέρα δύο κοριτσιών, από την Αυστραλία έφτασε το θέμα της.....
γυμναστικής στα άκρα.


Η Kelli Blanchfield ξεκίνησε να γυμνάζεται στα 34 χρόνια της, καθώς είχε αρχίσει να αισθάνεται άσχημα για την εικόνα της. «Όπως οι περισσότερες μητέρες, δούλευα με πλήρη απασχόληση, «κυνηγούσα» τα παιδιά μου και έκανα τις δουλειές του σπιτιού», λέει η kelli στην DailyMail Αυστραλίας. «Τότε έδωσα μία υπόσχεση στον εαυτό μου όταν θα αποφοιτήσει η μεγάλη μου από το σχολείο θα ένιωθα υπέροχα με το σώμα μου» είπε και προσέλαβε ένα γυμναστή για να της μάθει πώς να γυμνάζεται σωστά.

Η Kelli ενθουσιάστηκε από τη γυμναστική και πρόσφατα έλαβε μέρος σε σχετικούς διαγωνισμούς. «Εάν μου έλεγαν πριν από πέντε χρόνια ότι θα στεκόμουν στη σκηνή με μαγιό θα γελούσα» λέει και τονίζει ότι όταν έλαβε για πρώτη φορά μέρος στο διαγωνισμό, ένιωθε τρομοκρατημένη, αλλά όπως προσθέτει βρήκε μεγάλη συμπαράσταση από το κοινό και την οικογένειά της και έχει ήδη διακρίσεις.


Η ίδια προσθέτει ότι μπορεί να είναι ήδη 40 ετών αλλά θα συνεχίσει να το κάνει αυτό και στέλνει μήνυμα προς όλες τις γυναίκες ότι μπορούν να πάρουν τον έλεγχο του βάρους τους ανεξάρτητα από την ηλικία τους.
Πηγή: Dailymail

Google+ Followers