Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Νέα Υόρκη: Δολοφόνησε την Ελληνίδα σύζυγο του και τραυμάτισε το παιδί του - Η ζήλια και ο φόβος του χωρισμού ήταν οι αιτίες


Η ζήλια και ο φόβος του χωρισμού ήταν οι αιτίες που όπλισαν το χέρι του 44χρονου Ρόμπερτ Κράμπ που δολοφόνησε...
την περασμένη Παρασκευή το πρωί την σύζυγό του, Μαρία και τραυμάτισε την 16χρονη κόρη του Τίφανι. Ο βίαιος θάνατος της 41χρονης Ελληνίδας από τη Ζάκυνθο βύθισε στο πένθος τόσο την ελληνική κοινότητα στο Λόνγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, όσο και τους συγγενείς και φίλους στο νησί του Ιονίου.

Η Μαρία Κοντονή παιδί δεύτερης γενιάς μεταναστών στην Αμερική, αντιμετώπιζε σύμφωνα με τα μέσα της Νέας Υόρκης, προβλήματα στο γάμο της, λόγω του χαρακτήρα του συζύγου της ο οποίος έκανε αρκετά συχνά σκηνές ζηλοτυπίας ακόμη και για ασήμαντα θέματα.

Η αγάπη που έτρεφε για τα δυο της παιδιά τον Ρόμπι και την Τίφανη ήταν τόσο δυνατή που την απέτρεπε από το διαζύγιο, παρόλο που αρκετές φορές είχε φτάσει στα όριά της. Την περασμένη Παρασκευή όμως η κατάσταση χειροτέρεψε και ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Πάνω στον καυγά ο 44χρονος Ρόμπερτ άρπαξε το κουζινομάχαιρο και επιτέθηκε στη σύζυγό του, η οποία προσπάθησε να αμυνθεί.


Ο γιος του ζευγαριού ακούγοντας τις φωνές προσπάθησε να σταματήσει τον πατέρα του ο οποίος τον έσπρωξε και τον έριξε στο πάτωμα. Το μικρό αγόρι βλέποντας τον πατέρα του σε παράνοια έτρεξε στο δωμάτιο της αδερφή του για να την ξυπνήσει η οποία έτρεξε και είδε τον πατέρα της να δολοφονεί τη μητέρα της. Αμέσως έπεσε πάνω του, πιάνοντας το μαχαίρι με το αριστερό της χέρι, με αποτέλεσμα να κοπεί στο πόδι.




Σύμφωνα με τα Μέσα, ο 44χρονος δράστης αφού χτύπησε θανάσιμα τη σύζυγό του και τραυμάτισε τη 16χρονη κόρη του κλείστηκε αρχικά στο μπάνιο του σπιτιού, ενώ γείτονες είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία. Όταν ο δράστης κατάφερε να το σκάσει από το σπίτι, χτυπώντας αρχικά έξι αστυνομικούς που είχαν φτάσει στο σπίτι. Έφυγε με το αυτοκίνητό του το οποίο καταδίωξαν οι αρχές για να το ακινητοποιήσουν σε ένα βενζινάδικο στο Μπρούκλιν και αφού πρώτα ο δράστης είχε πέσει σε αντλία βενζίνης του πρατηρίου.


Ο πατέρας της άτυχης Μαρίας, Τάκης Κοντονής σε δηλώσεις του στην προσωπική του σελίδα στο facebook παρακάλεσε τους φίλους και συγγενείς να προσευχηθούν για την ψυχή της Μαρίας.Ήδη τα παιδιά βρίσκονται με τους γονείς της Μαρίας ενώ τους παρέχεται και ψυχολογική υποστήριξη αφού το έγκλημα έγινε μπροστά τους. 

Σύμφωνα με τον πατέρα της 41χρονης η γυναίκα είχε χωρίσει πριν από πέντε μήνες για τρεις εβδομάδες το σύζυγό της ο οποίος την ζήλευε απίστευτα. Μάλιστα αυτό το καλοκαίρι η Μαρία είχε έρθει στη Ζάκυνθο όπου αναχώρησε για την Αμερική την 1η Οκτωβρίου. Το ζευγάρι γνωριζόταν αρκετά χρόνια.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs