Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Παγίδευσαν «δήθεν» αστυνομικό


Προσπάθησε να εξαπατήσει πολίτη λέγοντας ότι τράκαρε ο γιος του...
Σκηνές που τις βλέπουμε σε ταινίες δράσης εξελίχθηκαν χτες, απογευματινές ώρες στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ένας άνθρωπος πιθανόν κάτοικος της παρηγοριάς, δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιον επιτήδειο που προσποιούμενος τον αστυνομικό των ενημέρωσε ότι ο γιος του, ο οποίος ζει και πιθανότατα σπουδάζει στο Ηράκλειο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα που την ευθύνη την έχει ο ίδιος.

Ο δήθεν αστυνομικός, του είπε, οτι για να «ξεχαστεί» αυτή η υπόθεση να συναντηθούν σε κάποια εκκλησία της Χρυσοπηγής και ο πατέρας του παιδιού να του δώσει ένα χρηματικό ποσό.

Ο άνδρας κράτησε την ψυχραιμία του και δεν αποκάλυψε στον δράστη ότι έγινε αντιληπτό σε αυτόν πως πρόκειται περί απάτης, αλλά δέχθηκε να τον συνάντηση ενώ ο ίδιος , ωστόσο, κάλεσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί από την μεριά τους συμβούλεψαν τον άνδρα να πάει στην συνάντηση ενώ αυτοί είχαν μετατρέψει σε «αστακό» την ευρύτερη περιοχή. Τελικά όταν ο άνδρας παρέδωσε ένα ποσό στον δράστη,αμέσως οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, έκαναν την «εμφάνιση» τους και προχώρησαν στην σύλληψη του.



Ο άνδρας φέρεται να είναι Βουλγαρικής καταγωγής ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα προσπάθησε να εξαπατήσει άλλους 7 συμπολίτες μας ενώ παραμένει άγνωστο αν αποκόμισε κάποιο χρηματικό ποσό από αυτούς.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs