Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Ο Τραμπ δεν αφήνει τον Πύργο για τον Λευκό Οίκο - Οι σύμβουλοι του προσπαθούν να τον πείσουν


Ο Τραμπ δεν θέλει να μετακομίσει στο Λευκό Οίκο. Θα προτιμούσε να πηγαινοέρχεται...
από τη Νέα Υόρκη, εκεί όπου βρίσκεται το υπερπολυτελές διαμέρισμά του - ο Πύργος Τραμπ - στην Ουάσινγκτον.

Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι σύμβουλοι του Τραμπ προσπαθούν να τον πείσουν ότι πλέον, ως 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, η ζωή του πρέπει να αλλάξει, ενώ μέλη των μυστικών υπηρεσιών χαρακτηρίζουν ως "εφιάλτη" την προστασία του στον "Πύργο Τραμπ".

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας έχει ζητήσει από τους συμβούλους του να υπολογίσουν τον αριθμό των ημερών που απαιτούνται για την παραμονή του στον Λευκό Οίκο.

O Nτόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να μείνει όσο τον δυνατόν λιγότερο χρόνο στο Λευκό Οίκο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικάνικου Τύπου .

Ωστόσο, η προτίμηση του νεοεκλεγέντα προέδρου να μείνει στην έπαυλή του, αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων, έχει προκαλέσει ερωτηματικά όπως για παράδειγμα, ποιος θα πληρώσει την 90λεπτη μεταφορά του στην πρωτεύουσα με ελικόπτερο, όπως αναφέρουν οι "New York Times".
Ο Αμερικανός Μίδας θα προτιμούσε πάντως να συνεχίσει να κάνει αυτό που έκανε καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του: να κοιμάται στον «πύργο Τραμπ» στην 5η λεωφόρο στο Μανχάταν. Η τρίτη σύζυγός του και επόμενη "Πρώτη Κυρία" των ΗΠΑ, Μελάνια, περιμένει με ανυπομονησία να μετακομίσουν στον Λευκό Οίκο. Ωστόσο, ο δεκάχρονος γιος τους πηγαίνει σχολείο στη Νέα Υόρκη και πολλά αμερικανικά ΜΜΕ σχολιάζουν τη δυσκολία αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος στη μέση του σχολικού έτους. Σχετικά με τα Σαββατοκύριακα ο ίδιος φαίνεται πως σκέφτεται να επιστρέφει στη Νέα Υόρκη ή να επισκέπτεται κάποιο από τα εξοχικά του.

Google+ Followers