Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Περίεργα συμπτώματα στην Πρέβεζα -Δάκρυα στα μάτια, τσούξιμο στο λαιμό και στην αναπνοή


Αρκετά φαίνεται πως ήταν τα περιστατικά που μαρτυρούν περίεργα συμπτώματα που παρουσιάστηκαν σε...
πολλούς πολίτες σήμερα στην Πρέβεζα.

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 11:00 όταν άρχισαν να αισθάνονται κάτι περίεργο. Τα περιστατικά αναφέρθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης, κυρίως στην αγορά και την παραλιακή.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου, η ώρα ήταν 11:30 περίπου όταν στο στενό της Εθν. Αντιστάσεως στην προέκταση της αγοράς και λίγο πριν την Μητρόπολη και εντελώς ξαφνικά κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Αυτό προκάλεσε έντονο τσούξιμο και δάκρυα στα μάτια. Η αναπνοή από την μύτη προκαλούσε τσούξιμο, ενώ το ίδιο σύμπτωμα παρουσίασε και ο λαιμός.

Υποχρεωτικά σταμάτησε για λίγη ώρα. Τα συμπτώματα υποχώρησαν. Το ίδιο όμως συνέβη και λίγα μέτρα πριν την Λ. Ειρήνης, στην οδό Μουστάκη. Περιστατικά αναφέρθηκαν και από άλλους στην Πρέβεζα στην ίδια περιοχή.

Άλλοι πάλι κάνουν λόγο για περιστατικά στο κέντρο της αγοράς στο ρολόι. Μάλιστα πολλοί καταστηματάρχες έκλεισαν τις πόρτες από τα μαγαζιά τους. Όπως είναι φυσικό, ακούστηκαν διάφορα και πολλοί ήταν εκείνοι που έτρεξαν να βγάλουν αμέσως συμπεράσματα.

Μάλιστα έγινε και λόγος για χρήση σπρέι πιπεριού το οποίο βέβαια δεν δρα τόσο έντονα σε ανοιχτό χώρο, εάν δεν έρθει σε άμεση επαφή με τα μάτια, με την πιο ισχυρή ουσία να έχει δράση στα 10 μέτρα και σε μεγάλες ποσότητες. Άλλοι πάλι έκαναν λόγο για αέριο τύπου δακρυγόνων. Να σημειωθεί πως στους Αγίους Αποστόλους βρίσκονταν σε εξέλιξη εκπαίδευση ανδρών της τοπικής Αστυνομίας.




Σύμφωνα με τις μαρτυρίες η ακτίνα «δράσης» φαίνεται να ήταν δεκάδες μέτρα. Παρά τις προσπάθειες να μάθουμε τι ακριβώς είχε συμβεί αυτό κατέστη αδύνατο.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι κάτι υπήρξε στην ατμόσφαιρα που προκάλεσε τα παραπάνω συμπτώματα σε πολλούς συμπολίτες μας και αναμένουμε τις εξελίξεις.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs