Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Ψάχνουν τρόπους να εγκαταλείψουν τη χώρα οι Αμερικανοί μετά τη νίκη Τραμπ


Ίσως ορισμένοι Αμερικανοί το εννοούσαν σοβαρά όταν απειλούσαν να μεταναστεύσουν στον...
Καναδά εάν ο Ρεπουμπλικανός Ντόναλντ Τραμπ επικρατήσει στις προεδρικές εκλογές: ο κυριότερος ιστότοπος της καναδικής υπηρεσίας μετανάστευσης αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα λειτουργίας, προφανώς λόγω της μεγάλης αύξησης της κίνησης, καθώς ο μεγιστάνας των ακινήτων αναδείχθηκε ο νικητής της αναμέτρησης.

Ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου στις ΗΠΑ, στον Καναδά και την Ασία είδαν ένα μήνυμα σφάλματος του εξυπηρετητή όταν προσπάθησαν να προσπελάσουν τον ιστότοπο http://www.cic.gc.ca/.

Δεν ήταν διαθέσιμα στελέχη της υπηρεσίας μετανάστευσης του Καναδά για να σχολιάσουν. Το πρόβλημα επισημάνθηκε από πολλούς χρήστες του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης Twitter.




Καθώς πολλοί Αμερικανοί, συχνά μεταξύ αστείου και σοβαρού, δήλωναν ότι θα μεταναστεύσουν στον Καναδά εάν κερδίσει ο Τραμπ, η ιδέα άρχισε να κερδίζει στο έδαφος και σε ορισμένες καναδικές κοινότητες. Τον Φεβρουάριο, το νησί Κέιπ Μπρετόν, στις ακτές του Καναδά στον Ατλαντικό, καταχώρισε διαφημίσεις αυτοπροβαλλόμενο ως ένα ήσυχο και ασφαλές καταφύγιο για τους Αμερικανούς που μπορεί να θελήσουν να... αποδράσουν από τις ΗΠΑ, σε περίπτωση νίκης του Τραμπ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs