Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

Βόλος: «Τρελάθηκα και θύμωσα με αυτά που μου έλεγε, τώρα κλαίω και έχω καταρρεύσει»


Η αλλαγή στη συμπεριφορά του 10χρονου ήταν η αφορμή για να τον προσεγγίσει ο πατριός του...
Η έντονη μελαγχολία και η πρωτοφανής επιθετικότητα του 10χρονου παιδιού, το οποίο έπεσε θύμα σeξουαλικής κακοποίησης στον Βόλο, ήταν τα στοιχεία που έκαναν τον πατριό του, αστυνομικό στο επάγγελμα, να αντιληφθεί ότι κάτι βασάνιζε το μικρό παιδί. Η αλλαγή στη συμπεριφορά του 10χρονου αποτέλεσε την αφορμή για πολύωρες συζητήσεις με τον πατριό του, έως τη στιγμή των φρικών αποκαλύψεων.

Ο μικρός άρχισε να περιγράφει με σοκαριστικές λεπτομέρειες τη σeξουαλική του κακοποίηση από τα δύο αγόρια και το κορίτσι, ένα χρόνο μεγαλύτερα από εκείνον. Όπως γράφει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, ο αστυνομικός, με πάνω από 20 χρόνια υπηρεσίας, αρχικά δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που άκουγε από το παιδί, που γνώριζε από τεσσάρων χρόνων και είχε αναπτύξει μαζί του στενή σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης, αργότερα σοκαρίστηκε από την πιστοποίησή τους.
O 10χρονος φοβόταν να πει στη μητέρα του αυτά που του έκαναν οι τρεις δράστες και ανοίχτηκε στον πατριό του, όταν εκείνος τον προσέγγισε. «Τρελάθηκα και θύμωσα με αυτά που μου έλεγε. Τώρα κλαίω και έχω καταρρεύσει», είπε σε συναδέλφους του ο αστυνομικός, όταν στις 26 Οκτωβρίου προέβη στην καταγγελία. Αναφορικά με την αντίδραση των υπευθύνων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καταγγέλλει την πλήρη και εγκληματική αδιαφορία τους, όταν τους ενημέρωσε μία μέρα νωρίτερα για το περιστατικό. Ο αστυνομικός φέρεται να είπε πως δεν είχε τη δύναμη να βρει τους γονείς των παιδιών που έκαναν αυτά στο παιδί του, ενώ αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον τους.

Google+ Followers