Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Οικογενειακό δράμα στην Κρήτη: Κατηγορεί τον κουνιάδο της πως τη βίασε - Την διαψεύδει η αδερφή της


Διέταξαν βίαιη προσαγωγή της αδερφής της 28χρονης για την υπόθεση του βιασμού - Τι είπε στο δικαστήριο...
"Η αδερφή μου λέει ψέμματα, δεν τη βίασαν!", αυτό κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η αδερφή της 28χρονης κοπέλας για την υπόθεση του βιασμού με κατηγορούμενους δυο νεαρούς άνδρες τον Ιούλιο του 2013.

Το δικαστήριο ζήτησε τη βίαιη προσαγωγή της αδερφής της παθούσας στο δικαστήριο καθώς είναι βασική μάρτυρας και αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς της 28χρονης περί βιασμού. 

Η μάρτυρας κατέθεσε πως ,κατά την άποψη της, η αδερφή της ψεύδεται και δεν πιστεύει ότι έχει βιαστεί σημειώνοντας πως η ίδια δεν είναι δικαστής.

Μάλιστα, τόνισε πως η 28χρονη δε θα μπορούσε καν να σκεφτεί όλα αυτά περί βιασμού και πως θεωρεί πως η κοπέλα καθοδηγείται από το οικογενειακό περιβάλλον του συζύγου της.

Η μάρτυρας ακόμα είπε πως δεν ξέρει αν η αδερφή της είχε ερωτική σχέση με τον έναν εκ των δύο αντρών που κατηγορούνται αλλά γνωρίζει πως οι δυο τους αντάλλαζαν ερωτικά μηνύματα με την ίδια να την προτρέπει να σταματήσει για να μη βρει κανένα μπελά, όπως είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Η αδερφή της 28χρονης είπε :" αν ήταν αδερφή μου δε θα προσπαθούσε να διαλύσει την οικογένεια μου" , βάσει του ότι ο κατηγορούμενος είναι κουνιάδος της. 

Οι ερωτήσεις στο δικαστήριο ήταν σκληρές και το κλίμα συναισθηματικά φορτισμένο. 

Νωρίτερα χθες , η 28χρονη με τρεμάμενη φωνή περιέγραψε τη φρίκη που έζησε:

«Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή η 28χρονη περιέγραψε στο δικαστήριο το φρικτό της βίωμα. Η ίδια ανέφερε ότι όταν οι δυο άνδρες την προσέγγισαν τους παρακαλούσε να την αφήσουν και να λυπηθούν τα παιδιά της και την ντροπή που θα προκαλούσε αυτό στην οικογένεια της.

Η ίδια ανέφερε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος την καθήλωσε ενώ στη συνέχεια την βίασαν διαδοχικά εγκαταλείποντας τη στη συνέχεια γυμνή. Η ίδια επέστρεψε στο σπίτι της σε τραγική κατάσταση περνώντας ώρες μέσα στο μπάνιο και προσπαθώντας όπως ανέφερε να βγάλει από πάνω της το στίγμα που ένοιωθε ότι τη σημάδευε. Μάλιστα όπως σημείωσε δεν άφηνε τα παιδιά της να την πλησιάσουν γιατί αισθανόταν βρώμικη. 

Η ίδιο συμπλήρωσε ότι στη συνέχεια ανέπτυξε τάσεις αυτοκτονίας και μάλιστα έκανε μια απόπειρα και νοσηλεύτηκε για 1 βδομάδα στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ. 

Η ίδια ανέφερε ότι τους αναγνώρισε αμέσως καθώς με τον έναν έχουν συγγενική σχέση - (ο αδερφός του έχει παντρευτεί την αδερφή της) αλλά επειδή γνώριζε ότι ήταν αδίστακτοι δεν προχώρησε αμέσως στην καταγγελία τους». 

Η δίκη διεκόπη για τις 20 Δεκεμβρίου.
Πηγή: Cretalive

Google+ Followers