Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Άνοιξε το κουτί με το νέο κινητό, αλλά δεν πίστευε στα μάτια του τι είχε μέσα! (εικόνα)


Περίμενε με ανυπομονησία το νέο του Samsung Galaxy από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Ο2, το δέμα έφθασε στο σπίτι του, αλλά όταν άνοιξε το κουτί εξεπλάγη δυσάρεστα.....
Τι είχε μέσα το κουτί; 

Ένα σφουγγάρι και μία κονσέρβα σαρδέλες! Μετά το αρχικό σοκ ο Greg Cundill από τη Βρετανία αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ λέγοντας πως δεν του αρέσουν καν οι σαρδέλες, ενώ πλέον δε θα έχει καμιά δικαιολογία για να μην πλύνει τα πιάτα! Το δέμα παρέλαβε η μητέρα της κοπέλας του, με την οποία συζεί και όπως είπε απλά υπέγραψε στον courrier και όταν πήρε στα χέρια του το κινητό έλεγξε την ταινία ασφαλείας και ήταν όλα εντάξει.


 «Όταν άνοιξα το πακέτο σκέφτηκα: «Τι στο διάολο;» και άρχισα να γελάω. Το σφουγγάρι ήταν πρώτο και έτσι σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι εκεί απλώς για να γεμίσει το κουτί. Στη συνέχεια όμως ήρθαν και οι σαρδέλες. Όλοι αρχίσαμε να γελάμε», είπε στη βρετανική Daily Mail.





ΗO2 αναφέρει ότι διερευνά το ατυχές περιστατικό σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών που χρησιμοποιήθηκε για να παραδώσει το δέμα στον 23χρονο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs