Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ζευγάρι Βρετανών ισχυρίζεται ότι απήχθη και βασανίστηκε από κανίβαλους στη Νέα Γουινέα


Ένα απίστευτο περιστατικό εξιστορείται ένα ζευγάρι Βρετανών που βρέθηκε για ...
διακοπές στην Παπούα – Νέα Γουινέα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Μάθιου Λοβάνε, ο οποίος είναι τηλεοπτική περσόνα στη Βρετανία, αποφάσισε την τελευταία μέρα των διακοπών του να πάει μια σύντομη βόλτα στη γειτονική ζούγκλα με την κοπέλα του. Το μέρος αυτό είναι γνωστό για τις φυλές της στις οποίες η ανθρωποφαγία ήταν αποδεκτή πρακτική.



Όπως αναφέρει, ξαφνικά στη ζούγκλα συνάντησαν 2 ντόποιους οι οποίο κρατούσαν ματσέτες και ξύλινα δόρατα. Στην αρχή νόμισαν ότι πρόκειται για ληστεία και έτσι άφησαν κάτω τις τσάντες τους. Ωστόσο οι ντόπιοι είχαν, σύμφωνα με την καταγγελία, άλλες προθέσες, Τους έγδυσαν, τους έδεσαν τα μάτια και τους μετέφεραν στον καταυλισμό, όπου τους έδεσαν με αναρριχητικά φυτά και τους βασάνισαν άγρια, απειλώντας τους με θάνατο.

Την πρώτη φορά που προσπάθησαν να αποδράσουν τους ξυλοκόπησαν άγρια. Τη δεύτερη φορά τα κατάφεραν και έφτασαν, όπως λένε σε χωριό όπου ζήτησαν βοήθεια. Μεταφέρθηκαν τελικά στην πρωτεύουσα και νοσηλεύονται, ενώ σύμφωνα με την «SUN», το βρετανικό προξενείο στην περιοχή παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια.

Ο Μάθιου Λοβάνε

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs