Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Μετά τον γοητευτικό Πακιστανό πωλητή τσαγιού, έρχεται η πανέμορφη μανάβισσα από το Νεπάλ


Η φωτογραφία της γοητευτικής κοπέλας με το πανέμορφο πρόσωπο έγινε κι αυτή viral...

Μετά τον γοητευτικό Πακιστανό πωλητή τσαγιού, έρχεται η πανέμορφη μανάβισσα από το Νεπάλ

Ο όμορφος πωλητής τσαγιού από το Πακιστάν, βρήκε τον αντίστοιχο θηλυκό «ανταγωνιστή» του. Η ζωή του πωλητή άλλαξε ριζικά όταν μια φωτογραφία του κυριολεκτικά «έριξε» το διαδίκτυο και δέχτηκε εκατοντάδες προτάσεις για να εργαστεί ως μοντέλο.

Η δόξα του 18χρονου φαίνεται πως έκανε «αχόρταγα» τα social media. Μετα λοιπόν τον Αρσάντ Καν από το Ισλαμαμπάντ, η θηλυκή του έκδοση ανακαλύφθηκε στο πρόσωπο μιας νεαρής... μανάβισσας από το Νεπάλ.


Η πανέμορφη μανάβισσα από το Νεπάλ




Η 18χρονη Κουσούμ Σρέστρα φωτογραφήθηκε ενώ κουβαλούσε κασόνια με ντομάτες για να τις πουλήσει στην τοπική αγορά. Η φωτογραφία της γοητευτικής κοπέλας με το πανέμορφο πρόσωπο έγινε viral, με πολλούς να παρομοιάζουν την περίπτωσή της με εκείνη του κούκλου «chaiwalla», ο οποίος έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο ως μοντέλο. Αρκετοί χρήστες άρχισαν μάλιστα να φαντασιώνονται... ειδύλλιο μεταξύ των δύο διαδικτυακών σελέμπριτις, λέγοντας ότι θα έκαναν το ιδανικό ζευγάρι.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι η πανέμορφη νεαρή δεν είναι full-time μανάβισσα, αφού οι φωτογραφίες λήφθηκαν το καλοκαίρι, δηλ. την εποχή που εκμεταλλεύεται το διάλειμμα στις σπουδές της στο management για να βοηθήσει τους φτωχούς γονείς της.


Η κοπέλα έγινε τόσο... viral που την κάλεσαν για συνέντευξη στην τηλεόραση του Νεπάλ.




O γοητευτικός chaiwalla από το Πακιστάν

Μάλιστα, η νεαρή που ζει στο χωριό Μπάνγκλινγκ, 50 μίλια δυτικά από το Κατμαντού, δεν γνώριζε καν ότι η φωτογραφία της είχε γίνει viral στα social media και το πληροφορήθηκε από μια φίλη της που είχε δει τις σχετικές αναρτήσεις. Αν και ξαφνιασμένη, η νεαρή κοπέλα δήλωσε κολακευμένη από την προσοχή των χρηστών του Ίντερνετ αλλά και ανοιχτή στο ενδεχόμενο να ακολουθήσει και αυτή καριέρα στο μόντελινγκ (όπως ο Πακιστανός πωλητής τσαγιού) εάν βέβαια δεχθεί αντίστοιχη πρόταση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs