Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Η πιο όμορφη Πρώτη Κυρία στην ιστορία του Λευκού Οίκου - Το μοντέλο που κέρδισε τον Ντόναλντ Τραμπ


Πρώτη Κυρία γεννημένη εκτός ΗΠΑ; Σε μια συντηρητική χώρα, όπως οι ΗΠΑ, πολλοί θέωρησαν...
, ότι αυτό θα αποτελούσε εμπόδιο, στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ. Τώρα ετοιμάζει βαλίτσες, για να εισέλθει πανηγυρικά στον Λευκό Οίκο.

Πετυχημένο μοντέλο τη δεκαετία του 1990, γεννήθηκε στη Σλοβενία, το 1970. Είναι η κόρη του Viktor Knavs, εμπόρου αυτοκινήτων του τότε κομμουνιστικού κόμματος και της Amalija Knvas σχεδιάστρια παιδικών ρούχων. Η Μελάνια Τραμπ μεγάλωσε σε ένα κτιριακό συγκρότημα στην Sevnica και πήγε σε σχολείο για σχέδιο και φωτογραφία στη Ljubljana.


Σε ηλικία 16 ετών, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο, και γρήγορα κατέκτησε τις πασαρέλες, λόγω της σαγηνευτικής ομορφιάς της.

Έχει δεκάδες εξώφυλλα στο ενεργητικό της, ενώ διάσημες είναι και οι γυμνές φωτογραφίες της.

Η Μελάνια Τραμπ, γνώρισε τον σύντροφό της σε πάρτι της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβρη του 1998 μόλις εκείνος είχε χωρίσει από την δεύτερη σύζυγό του Marla Marples.

Αρραβωνιάστηκαν το 2004 και παντρεύτηκαν σε εκκλησία στο Μαϊάμι τον επόμενο χρόνο. Μόνο το νυφικό της φόρεμα λέγεται ότι κόστισε περισσότερο από 100.000 δολάρια και η Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον ήταν καλεσμένοι στο γάμο.
Τον Μάρτιο του 2006 γέννησε τον γιο της Barron, που του αρέσει να φοράει κοστούμια και να παίζει γκολφ με τον πατέρα του. Η Τραμπ πήρε την πράσινη κάρτα το 2001 και έγινε πολίτης των ΗΠΑ το 2006.

Διαθέτει πλέον την δική της συλλογή κοσμημάτων και προϊόντων σώματος και μιλάει πέντε γλώσσες. Σλοβενικά, Σερβικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. 

Google+ Followers