Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ: Τον έκλεψε την ώρα που βρισκόταν ακρωτηριασμένος στην άσφαλτο!


Του ζήτησε να τηλεφωνήσει στην αδελφή του για βοήθεια...
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν, το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου, όταν ένας 28χρονος άνδρας έπεσε θύμα τροχαίου στην περιοχή της Νίκαιας. Το νεαρό παλικάρι βρέθηκε αβοήθητο στην άσφαλτο, όταν ένα ασυνείδητος οδηγός, τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε τραυματισμένο.

Ο Γολγοθάς του όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο νεαρός σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει κάποιον να τον βοηθήσει δίνει το κινητό του τηλέφωνο σε ένα περαστικό, ζητώντας του να τηλεφωνήσει στην αδελφή του. Ο άγνωστος άνδρας, σταμάτησε και όντως τηλεφώνησε στην αδελφή του θύματος. Στη συνέχεια όμως το έβαλε στα πόδια αρπάζοντας το κινητό τηλέφωνο που του είχε δώσει ο 28χρονος.

Και όλα αυτά την στιγμή που ο 28χρονος είχε υποστεί ακρωτηριασμό στο αριστερό του πόδι και σύμφωνα με μαρτυρίες φώναζε, «Βρείτε το πόδι μου», λίγο πριν μπει στο ασθενοφόρο.




Ο πατέρας του Χρήστος Παρδάλης, δήλωσε στην εφημερίδα espresso: «Όλα έγιναν μεταξύ 20:15 και 20;35, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες ο οδηγός ενός αυτοκινήτου τύπου Opel Zafira, έφυγε από το πάρκο που ήταν παρκαρισμένος. Ενώ κινείτο επί της οδού Σμύρνης με κατεύθυνση τη Θηβών, έστριψε στην οδό Κερασούντος ενώ απαγορεύεται. Στη συμβολή της οδού Κερασούντος με την οδό Μπελογιάννη παρέσυρε τον γιο μου που κινούνταν με τη μηχανή του, μάρκας Piaggio και ο Γιάννης έπεσε σε ένα άλλο παρκαρισμένο όχημα. Όμως αντί αυτός ο άνθρωπος να κατέβει και να τον βοηθήσει ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε».

Τώρα η Τροχαία Κορυδαλλού προσπαθεί να συλλέξει οποιαδήποτέ πληροφορία που θα την βοηθήσει να εντοπίσει τον δράστη, ο οποίος δεν σεβάστηκε ούτε το γεγονός ότι είχε απέναντι του έναν νεαρό άνδρα που είχε ακρωτηριαστεί.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs