Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Νεκρή βρέθηκε στη λίμνη Λουγκάνο η «Lady D» της Ρωσίας


Κόρη γνωστού επιχειρηματία και ορκισμένου εχθρού του Βλαντιμίρ Πούτιν...
Η «Lady D» της Ρωσίας και εγγονή επιφανούς επιχειρηματία αλλά και ορκισμένου εχθρού του Βλαντιμίρ Πούτιν βρήκε τραγικό θάνατο όταν το πολυτελές της όχημα εξετράπη της πορείας του και έπεσε στη λίμνη Lugano της Ελβετίας.

Η Diana Lebedeva ταξίδευε με φίλο της, που επίσης σκοτώθηκε. Ηταν ο 23χρονος Azer Yagubov, γιος Αζέρου επιχειρηματία.

Η αστυνομία κάνει έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμμετοχή "κόντρα" ταχύτητας με άλλο αυτοκίνητο.

Ο τραπεζίτης παππούς της Diana, Platon Lebedev, φυλακίστηκε 11 χρόνια για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος και υπεξαίρεση μετά από δύο ποινικές διαδικασίες που σύμφωνα με την Δύση ήταν είχαν πολιτικά κίνητρα. Ο Lebedev, ήταν στενός συνεργάτης του πρώην δισεκατομμυριούχου και εχθρού του Πούτιν, Mikhail Khodorkovsky, επικεφαλής της πετρελαϊκής Yukos, που επίσης είχε φυλακιστεί από τις αρχές της Ρωσίας.

Ο παππούς της φυλακίστηκε τον Ιούλιο του 2003 και αφέθηκε ελεύθερος το 2014, μήνες μετά την χάρη που έλαβε ο Khodorkovsky από τον Πούτιν. Μετά την αποφυλάκισή τους οι δύο πρώην συνεργάτες ξεκίνησαν δικαστική διαμάχη 50 δισεκατομμυρίων με την κυβέρνηση για χαμένα έσοδα.









Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs