Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Oι πιο καuτές γυναίκες των 80s - Ωραίες και πετυχημένες


Γυναίκες που άφησαν εποχή και τις θυμόμαστε ως σήμερα....


Η Markie Post έγινε διάσημη με τη συμμετοχή της στο «Card Sharks» (1978) και στο «The New Card Sharks» (1986), αλλά και φυσικά για τις πpοκλητικές της εμφανίσεις. Από την άλλη, η Heather Locklear πέρασαν πολλά χρόνια για να γίνει διάσημη, και αν και εμφανίστηκε στα 80s, η καριέρα της απογειώθηκε στα 90s, με τη συμμετοχή της στο «Melrose Place».







H Heather Thomas έπαιξε στο «The Fall Guy» για 5 χρόνια και η δημοτικότητά της ήταν τεράστια. Το 2008 έγραψε το πρώτο της μυθιστόρημα.



H Deborah Shelton είχε βγει Miss Virginia USA το 1970 και αργότερα συμμετείχε στη σειρά «Dallas».




H Catherine Bach ξεκίνησε την καριέρα της παίζοντας ένα από τα παιδάκια στο πασίγνωστο μιούζικαλ «Η Μελωδία της Ευτυχίας». Έπειτα ήταν πρωταγωνίστρια στους «The Dukes of Hazzard», όπου ως Daisy έκαψε χιλιάδες καρδιές, ενώ συνέχισε την καριέρα της για δυο δεκαετίες 


«Star Wars» και Carrie Fisher και μια από τις πιο γνωστές φαντασιώσεις των αντρών...


H πανέμορφη Olivia Newton John άφησε εποχή με τη συμμετοχή της στο «Grease» και στα 80s εστίασε το ενδιαφέρον της στη μουσική, ενώ η Cheryl Ladd πετούσε εύκολα τα ρούχα της για φωτογραφήσεις, ώσπου έγινε τραγουδίστρια και αργότερα συγγραφέας.


Η Jaclyn Smith, πρώην μπαλαρίνα, εξ ου και το εκπληκτικό της σώμα, είχε κάνει πολλούς άντρες να τρέχουν από πίσω της, ενώ η πανέμορφη Farrah Fawcett είχε αφήσει εποχή με τις φωτογραφήσεις της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs