Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Ιταλία: Ο ποpνοστάρ Rocco Siffredi πιάστηκε επ αυτοφόρω με δύο θαυμάστριες σε τουαλέτα εστιατορίου


Οι κραυγές τους αναστάτωσαν τους πελάτες σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη...
Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa ο ηθοποιός θρύλος της ευρωπαϊκής βιομηχανίας ερωτικών ταινιών, Rocco Siffredi, πιάστηκε επ' αυτοφόρω να ερωτοτροπεί με δύο γυναίκες σε τουαλέτα εστιατορίου στη Γένοβα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Siffredi απομακρύνθηκε από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου στην Santa Margherita Ligure, όταν οι πελάτες διαμαρτυρήθηκαν για τις ερωτικές κραυγές που προέρχονταν από την τουαλέτα. Μετά την παρατήρηση του ιδιοκτήτη τελικά ο 52χρονος Siffredi και οι νεαρές που τον συνόδευαν αποχώρησαν από το εστιατόριο, επιτρέποντας στους πελάτες να απολαύσουν το γεύμα τους χωρίς… παρεμβολές.




Εντούτοις, ο ηθοποιός μετά τη διάσταση που έλαβε το περιστατικό, πέρασε στην αντεπίθεση, υποστηρίζοντας ότι όσα είδαν το φως της δημοσιότητας δεν ισχύουν και απείλησε με μηνύσεις ισχυριζόμενος πως πρόκειται για κατασκευασμένη είδηση. «Και μόνο η ιδέα ότι μπορεί κάποιος να σκεφτεί πως το έχω ανάγκη για διαφήμιση, με θυμώνει. Όχι μόνο δεν το έχω ανάγκη, αλλά όλο το γεγονός αρχίζει να με ενοχλεί», δήλωσε ο Siffredi διαψεύδοντας το πρακτορείο Ansa.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs