Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Έγκλημα στο Κορωπί: Η εpωμένη σκότωσε τη σύντροφο με μανία - Τι λέει ο ιατροδικαστής


Ο φάκελος της υπόθεσης του φρικιαστικού εγκλήματος στο Κορωπί, όπου μια 35χρονη γυναίκα ...
σφαγιάστηκε από την ερωμένη του άντρα της. Η κύρια ανάκριση τελείωσε και όλο το υλικό παραδόθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, μαζί με μια σοκαριστική ιατροδικαστική εξέταση που δείχνει την μανία με την οποία αφαίρεσε η δράστης τη ζωή της άτυχης γυναίκας, μπροστά στα βλέμματα των δύο της παιδιών.

Το θύμα όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση δέχτηκε έξι μαχαιριές στην πλάτη και στο πίσω μέρος του θώρακος με ένα κουζινομάχαιρο το οποίο είχε πλάτος 2-3 εκατοστά και μήκος μεγαλύτερο των οκτώ εκατοστών.

«Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου την 3/8/2016 περί ώρα 20:50 με πολλαπλούς τραυματισμούς από νύσσον όργανο( κουζινομάχαιρο) από οικείους της σε κατάσταση μυδρίασης», αναφέρουν οι πρώτες γραμμές της έκθεσης του ιατροδικαστή.

Στη συνέχεια βάση της νεκροψίας- νεκροτομής που έγινε η 35χρονη γυναίκα μητέρα δύο παιδιών δέχτηκε χτυπήματα στην οπίσθια θωρακική χώρα, στην αριστερή θωρακική πλευρά στη δεξιά μασχάλη και σε σημεία της ωμοπλάτης. Δύο από τα χτυπήματα αυτά όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής είχαν σαν αποτέλεσμα να πλήξουν ζωτικά όργανα του θύματος.

«Διαμπερές τραύμα με τραύμα εισόδου στην πλάγια επιφάνεια του άνω λοβού του δεξιού πνεύμονα μήκους τεσσάρων εκατοστών και τραύμα εξόδου στην πρόσθια επιφάνεια του άνω λοβού του δεξιού πνεύμονα μήκους δύο εκατοστών» ήταν το πρώτο θανάσιμο τραύμα ενώ για το δεύτερο στην ιατροδικαστική έκθεση αναφέρεται το εξής: «Τραύμα μήκους ενός εκατοστού και βάθος τεσσάρων στην οπίσθια επιφάνεια του κάτω λοβού του αριστερού πνεύμονα. Οι τραυματισμοί στους πνεύμονες επέφεραν το θάνατο λόγω της αιμορραγίας η οποία προκλήθηκε».

Στο τέλος του πορίσματος του, ο ιατροδικάστης μιλάει για ανθρωποκτόνια και κλείνει με τις αίτια θανάτου της άτυχης μητέρας. «Ο θάνατος επήλθε συνέπεια κακώσεων προκληθεισών δια νύσσοντος- τέμνοντος οργάνου, ανθρωποκτονία».

Εκτός όμως από τις κακώσεις και τα τραύματα που επέφεραν τον θάνατο της, η 35χρονη μητέρα είχε εκδορές σε πολλά σημεία του σώματος της, γεγονός που σημαίνει ότι προηγήθηκε πάλη μεταξύ των δύο γυναικών. Κάποιες από τις εκδορές στα χέρια του θύματος είναι από το φονικό όπλο που χρησιμοποίησε η δράστης, καθώς το θύμα μέχρι την τελευταία στιγμή αμύνονταν σθεναρά.





«Η κύρια ανάκριση πλέον αποπερατώθηκε και ο φάκελος πάει στον αρμόδιο εισαγγελέα. Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις για να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες ενέργειες μας. Πάντα με σεβασμό στη μνήμη της νεκρής αλλά και με μεγάλη προσοχή στα τέσσερα ορφανά», λέει στο protothema.gr, ο συνήγορος της 26χρονης δολοφόνου, Βασίλης Ταουξής και συνεχίζοντας προσθέτει: «Η πελάτης μου μετά από αίτησης της μεταφέρθηκε στις φυλακές Θήβας. Θέλει να πάρει τα παιδιά της μαζί στη φυλακή δεν θέλει να απομακρυνθεί από αυτά».

Το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στις αρχές του περασμένου Αυγούστου είχε συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο. Ένας 41χρονος άνδρας που ήταν παντρεμένος με το θύμα και είχε δύο παιδιά μαζί της, διατηρούσε ερωτικό δεσμό και με την 26χρονη φόνισσα όπου είχε αποκτήσει και με αυτή άλλα δύο παιδιά. Οι δύο γυναίκες διεκδικούσαν τον άνδρα με αποτέλεσμα να τσακώνονται συχνά μεταξύ τους, καθώς τα σπίτια τους βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση. Το βράδυ όμως της 3ης Αυγούστου η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Η 26χρονη πήγε στο σπίτι της 35χρονης και τη μαχαίρωσε έξι φορές μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών του θύματος. Η υπόθεση όμως είχε και συνέχεια, καθώς την επόμενη ημέρα ο 41χρονος άνδρας θέλοντας να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία της γυναίκας του πυροβόλησε τον πατέρα της ερωμένης του, τραματίζοντας τον ελαφρά. Τόσο ο 41χρονος, όσο και η 26χρονη έχουν προφυλακιστεί, ενώ τα τέσσερα παιδιά μένουν με στενούς τους συγγενείς.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs